Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért válasszunk steppelt microfiber paplant

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:09

Miért válasszunk steppelt microfiber paplant?

A lakás egyik legmeghatározóbb helyisége a hálószoba.

Ide szeretünk bekucorogni, amikor egy kis magányra, relaxálásra, pihenésre és egy jó kiadós alvásra vágyunk. Ezért nagyon fontos, hogy hálószobánkban jól érezzük magunkat mind a berendezések mind a kényelem terén egyaránt.

Az életünkben nélkülözhetetlen, létfontosságú a pihenés a megfelelő alvás és az, hogy mindezt teljes kényelemben, komfortérzetben tölthessük el. Ha te is szeretsz egy hideg téli estén jól beburkolózni a meleg, puha paplanba ez a microfiber steppelt paplan meglátod nagyon jó választás lesz. Kitűnő lehetőség  mindenki számára, hogy éjszakáiban is megtalálja a nyugalmat, a kiegyensúlyozottságot, a békességet. 

A steppelt microfiber paplan töltőanyaga szilikonos műszálgolyó, amely egy speciális technológiával készített szilikonizált poliészter golyócskák. Csodálatos képességük ezeknek a poliészter golyócskáknak, hogy általuk a paplanunk töltete nem tömörödik össze, csomómentes és rugalmas marad valamint felrázható, fellazítható minőségét hosszú ideig megtartja és visszanyeri eredeti állapotát. A microfiber töltet miatt az elektromos feltöltődést is megszünteti.

Antiallergén ezért elsőrendű választás ez a paplan az allergiásoknak is. Kiválóan tisztítható, mosható 30-40 fokon. Így a szennyeződéseket könnyedén, problémamentesen eltávolíthatod. Steppelt varrás jellemzi ezt a microfiber paplant mely szintén segít a csomósodás elkerülésében és a szennyeződéseket is felfogják, hogy neked csak a nyugodalmas éjszakákra kelljen figyelned.

Kellemes, finom puha anyaga magával ragadó. Érezd át te is. Ágyneműket általában úgy választunk, hogy az hosszú ideig megőrizze minőségét és sokáig érezhessük a kényelmet adta lehetőségeket. Ha te sem szeretnél sokáig keresgélni, akkor mindenképp ezt a microfiber paplant válaszd, garantáltan nem fogsz csalódni, és a hideg téli estéiden is melegséggel tölti el a szívedet, ha belebújsz ebbe a paplanba.

Az egész család számára ajánlom, hisz mindenki életében fontos, a nyugodalmas, békés pihenés.