0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Miért válasszunk steppelt microfiber paplant?

 

A lakás egyik legmeghatározóbb helyisége a hálószoba.
 

Ide szeretünk bekucorogni, amikor egy kis magányra, relaxálásra, pihenésre és egy jó kiadós alvásra vágyunk. Ezért nagyon fontos, hogy hálószobánkban jól érezzük magunkat mind a berendezések mind a kényelem terén egyaránt.

Az életünkben nélkülözhetetlen, létfontosságú a pihenés a megfelelő alvás és az, hogy mindezt teljes kényelemben, komfortérzetben tölthessük el. Ha te is szeretsz egy hideg téli estén jól beburkolózni a meleg, puha paplanba ez a microfiber steppelt paplan meglátod nagyon jó választás lesz. Kitűnő lehetőség  mindenki számára, hogy éjszakáiban is megtalálja a nyugalmat, a kiegyensúlyozottságot, a békességet. A steppelt microfiber paplan töltőanyaga szilikonos műszálgolyó, amely egy speciális technológiával készített szilikonizált poliészter golyócskák. Csodálatos képességük ezeknek a poliészter golyócskáknak, hogy általuk a paplanunk töltete nem tömörödik össze, csomómentes és rugalmas marad valamint felrázható, fellazítható minőségét hosszú ideig megtartja és visszanyeri eredeti állapotát. A microfiber töltet miatt az elektromos feltöltődést is megszünteti.


Antiallergén ezért elsőrendű választás ez a paplan az allergiásoknak is. Kiválóan tisztítható, mosható 30-40 fokon. Így a szennyeződéseket könnyedén, problémamentesen eltávolíthatod. Steppelt varrás jellemzi ezt a microfiber paplant mely szintén segít a csomósodás elkerülésében és a szennyeződéseket is felfogják, hogy neked csak a nyugodalmas éjszakákra kelljen figyelned.


Kellemes, finom puha anyaga magával ragadó. Érezd át te is. Ágyneműket általában úgy választunk, hogy az hosszú ideig megőrizze minőségét és sokáig érezhessük a kényelmet adta lehetőségeket. Ha te sem szeretnél sokáig keresgélni, akkor mindenképp ezt a microfiber paplant válaszd, garantáltan nem fogsz csalódni, és a hideg téli estéiden is melegséggel tölti el a szívedet, ha belebújsz ebbe a paplanba.

Az egész család számára ajánlom, hisz mindenki életében fontos, a nyugodalmas, békés pihenés. 
Címkék: steppelt microfiber, paplan

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése