Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Milyen lepedőt válasszunk?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:57

Milyen lepedőt válasszunk?

Legyen pihentető az éjszakai alvásunk!

A mindennapi tevékenységünk elvégzéséhez nagyon fontos, hogy reggelente fitten, és energikusan ébredjünk. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy az éjszakai alvásunk nyugodt, és kényelmes legyen. Ha egy jó minőségű lepedőn pihenhetünk, még jobb eséllyel indulunk neki egy vidám napnak.Szakértők elmondása alapján érdemes az ágyneműnket, lepedőnket, sűrűbben cserélni, (másfél-két hetente) mivel közvetlenül érintkezik a testünkkel. Szervezetünk éjszaka jelentős mennyiségű folyadékot veszít, így ez a periódus nyári időszakban sűrűbbé is válhat. E miatt a gyakori cserélgetések miatt, érdemes ezekből a textíliákból többet is vásárolni.

Ha tehetjük, szárítsuk mosott ágyneműnket, lepedőnket szabad levegőn, vagy szellőztessük a szabadban bátran akkor is, ha nem mostuk ki.

A lepedő a köztudatban csak egy szimpla textília, de egy színes változatával már fel is dobhatjuk a hálószobánk arculatát. Élénk narancs színű, vagy kék színű változatai igazán jól mutatnak egy világosabb ágynemű garnitúrával, de persze választhatjuk úgy is, ha az ágyneműnk színével harmonizál, valamelyik lepedőnek a színe. A vászon lepedőt többféle színárnyalatban és méretben találod meg a szepagynemu.hu webáruházunkban. 160x230, 180x230, 230x240 cm-esek a méreteit tekintve.


A kitűnő minőségű fehér vászonlepedőink nem csak a háló vagy gyerek szobába alkalmasak. Egészségügyi Intézményekbe, Szociális Létesítményekbe is ajánljuk, ahová a gyakori fertőtlenítés, a klóros fehérítés elengedhetetlen.

A gumis lepedők is nagy népszerűségnek örvendenek. Gumírozott széle miatt, jól követi az ágy vonalát. Előfordul az éjszakai alvás közbe, hogy úgymond kiforogjuk magunk alól reggelre a lepedőt. Ezen segít a gumis megoldás, meg persze a megfelelő méret kiválasztása. Választható méreteink a következők: 100x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, és 200x220 cm.

Színekben is széles választékot találsz. Igazán szép a rózsaszínű lepedő, kislányoknak remek választás egy kedves gyermek ágynemű garnitúrával. Ajándékötletnek is tökéletes! Vagy akár, egy sárga, egy lila, drapp, vagy kék szín is jól mutat, és rendkívül kényelmes. Anyagát tekintve, pamut, kiváló nedvszívó hatással rendelkezik, könnyen kezelhető.


Válaszd ki bátran bármelyiket a szepagynemu.hu webáruházunkból, biztos szeretni fogod.