Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Milyen paplan-párna garnitúrát válasszunk? Paplan akció

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:46
Milyen paplan-párna garnitúrát válasszunk?
 
Amelyben egészségesen és kényelmesen pihenhetünk és közben stílusa is van.
Ha jól alszol éjszaka, a másnap biztos jól indul! Döntően meghatározza hangulatunkat, hogy kipihented-e magad.
Ehhez ad segítséget egy jó minőségű paplan-párna garnitúra!
 


Egyre gyakrabban halljuk sajnos, hogy a poratkától allergiás reakciók lépnek fel, és ez nem csak gyermekeknél jellemző
. Ezek az élősködők megtapadnak ágyneműnkben, paplanunkban, párnánkban, és az emberi testről lehulló szövetekből (bőr, hajszál stb.) táplálkoznak. Fulladást, köhögést, trüszkölést, különböző allergiás tüneteket okoznak! 
 
Akik erre érzékenyek, igyekeznek kizárni minden olyan szövetanyagot ágyukból, melyeken ezek az atkák élősködhetnek. Webáruházunkban található antiallergén paplan és párna szettünk ebben szeretne segítséget nyújtani. A párnát és paplant borító fedő anyag 100%  pamutból készült, mosógépben moshatóak, így könnyebben, egyszerűbben tisztán tartható. 
 
Akár egy teljes garnitúrára van szükséged, akár külön szeretnéd megvásárolni a párnát és a paplant, akár színes borítású paplant szeretnél, esetleg hófehéret, vagy steppelt változatot,  webáruházunk oldalán lehetőség van rá, hogy megtekintsd akciós kínálatunkat. 

A hidegebb hónapok közeledtével még inkább jólesik egy vastag paplanba burkolózni, így a meleget szeretőknek ajánljuk a figyelmébe a téli változatot!

A nyári antiallergén paplan párna szett változat is nagyon könnyű, szellős, kellemes az igénybevétele. Nagyon szeretni fogod kellemes puha anyagát!

Méreteit tekintve a felnőtt paplan mérete 135x200 cm, nagypárna mérete: 70x90 cm, a kispárna mérete pedig 38x48 cm. Kínálatunkban megtalálod a nagy-paplanos 200x220 cm-es paplant is, illetve garnitúrában is.  

A kisebb korosztály számára is nagyon lelkesítő tud lenni egy mókás, vagy egyszerűen csak szép paplan párna garnitúra
. Nem csak otthon lehet szükség erre, hiszen az ovis korosztálynál előfordul, hogy az adott Óvodába vinni kell ilyen szettet, mert ezt nem biztosítja a Közösség.

Garantált a siker az Apróságok között, hiszen biztosan lelkesen fedezik majd fel a kék háttérben a méhecskéket, vagy a barackszínű háttérben a lovagot és a sárkányt. Bátran ajánljuk ajándék ötletnek - névnap, születésnap, nászajándék, karácsonyi ajándék - biztos nem marad el a siker.  
 
A paplan mérete 90 x 140 cm, a párna mérete 35 x 45 cm .
 
Válaszd bármelyiket a honlapunkról, örömmel veszed használatba szettünket, mert igazán kellemes, pihentető érzést nyújt! Nézd meg most a szepagynemu.hu webáruházunk akciós kínálatát!