Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A mutatós kockás ágynemű, nagy kedvenced lesz.

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 23:09

A mutatós kockás ágynemű

Nagyon sokan kedvelik  kockás ágyneműt, mert alapjában véve vidám hangulatú impozáns ágynemű a hálószobában. 

Különösen  olyan hálókban mutat, ahol inkább a falak színe egy tónusú, vagy a függönyök és a kiegészítők is hasonlóan egyszínűek.

Sokféle kocka és szín jellemezi ezeket az ágyneműhuzatokat. Férfiak és fiúk számára is a legkedveltebb minta és színkombinációkban léteznek.A férfiak a sötétkék és a fehér kocka ágynemű minták kedvelői, míg a hölgyek a világoskék – rózsaszín – fehér kockákat kimondottan szeretik ágyneműhuzataikon.

Életünk során fontos kiemelt szerepet kap éjszakáink zavartalan pihenése érdekében, hogy milyen ágyneműhuzatot választunk. Az ágynemű anyaga is meghatározó, fontos a pamut tartalom minél magasabb aránya, illetve az is egy fontos szempont, hogy ne kelljen vasalgatni.

A mai rohanó világban nem mindig jut sok idő az ágyneműre. Praktikusak ezért a kevert-szálas pamut anyagú ágyneműhuzatok, melyeket mosás után csak egyszerűen kirázunk, felhelyezünk a szárítóra és kész.

Kellemes tapintásúak ezek a kevert-szálas pamut anyagú ágyneműk, és jó ezekbe belebújni, és pihenni. A kevert-szálas ágyneműhuzatok nem irritálják a bőrt, nedvszívóak és finom puha tapintásúak.

Általában ezek az ágyneműhuzatok zipp-zárosak, praktikusak. Többféle változatban kaphatóak, mint pl. a 3 részes ágynemű, amely áll 1 db normál paplan huzatból, 1 db nagy-párna huzatból és 1 db kispárnahuzatból.

Az ágyneműhuzat 7 részes változata ugyanez a darab szám duplán, csak tartozik még hozzá 1 db nagyméretű franciaágyra való lepedő is amelyenk a mintázata ugyanolyan kockás és színes, mint az ágyneműhuzatoké.

A 6 részes dupla paplanos ágyneműhuzat esetében 1 db nagy méretű paplanhuzat tartozik és a több darab szám változatlan.

Mindenki válogathat kedvére a divatos kockás ágyneműhuzatok között. Jó pihenést kívánunk!