Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

nagy-paplanos 6 részes 2 személyes ágyneműhuzat varázsa

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:34

A nagy-paplanos 6 részes 2 személyes pamut ágyneműhuzat varázsa

Ébredjünk fel  téli álmainkból,  frissüljünk fel a tavaszi szélben…! Válasszunk magunknak új tavaszi mintás  nagy-paplanos ágyneműhuzatokat hálószobánkba.

A tavaszi kék színárnyalataiban ajánlom ezt az üde, hangulatos 6 részes dupla paplanos ágyneműhuzatot.

Ez a 6 részes nagy-paplanos ágyneműhuzat két személy részére kitűnő választás, azoknak akik szeretnek egy nagy paplannal takarózni. Kellemes az anyaga, közép-vastag ágyneműhuzat, gombos kivitelben.

 

Jó minőségű 6 részes nagy-paplanos ágyneműhuzat, 40 fokon mosható és színtartó. Szép az eldolgozása.

A tavasz kékjét és a tenger habjait juttatja eszünkbe. Ha szereted a kék színt, és annak árnyalatait, akkor válaszd őt.

Tavasszal  azt érezzük, itt az ideje felpezsdíteni hangulatunkat, otthonunkat. Észreveszünk minden olyan apró hibát is amelyet egész télen nem, és  a lakásban is. Ez a 6 részes dupla paplanos ágyneműhuzat nagyon szép darabja lesz hálószobádnak, és a pihenésedben is segít majd. Nem mindegy, hogy egy hosszú nap után, amikor fáradtan bebújsz az ágyba, akkor milyen ágyneműhuzatban szenderülsz álomra.

A nagy méretű 200 x 220 cm paplanhuzat alatt jól elfértek és kényelmesen betakar titeket. A világos-kék és fehér színkombinációja frissebbé üdébbé teszi a hálószobádat, tágítja a teret.

Válassz magatoknak ebből a nagy-paplanos 6 részes vidám színes ágyneműhuzatból, és vidd otthonodba a tavaszi szél lágy fuvallatát, és a tenger laza kis kék habjait.

Álmodjatok szépeket. Jó éjszakát, és jó pihenést Kívánunk!