Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Négy évszakos paplan, kettő az egyben

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:54

Négy évszakos paplan, kettő az egyben

A négy évszakos paplan kettő az egyben megoldást kínál önnek, minden hónapra, tökéletesen komfortossá téve az alvását.

A téli hidegekben természetes, hogy fűtéstől függetlenül a vastagabb textíliák kerülnek előtérbe. Ezzel szemben nyáron, épp az ellenkezője az igaz. Ráadásul a tavasz, ősz változó szeszélyeit is nehéz nyomon követni. Ha minden helyzetre külön paplannal készülne, akkor legalább három különböző vastagságú típusra lenne szüksége, de a kettő a minimum.

Egy téli, és egy nyári. Sokkal jobban jár akkor, ha ezt a kettőt egybe varázsolja, ezzel megkönnyítve saját életét is. Ha fázik, legyen szó téli hidegről, vagy csípős tavaszi éjszakákról csak összecsatolja a négy évszakos paplant, és máris kész a meleg, pihe-puha fészek. Ha pedig végre éjszaka is felkúszik a hőmérő higanyszála, s már nem igényli a plusz melegítést, akkor ketté szedve a praktikus kiegészítőt, kézhez is kapja a tökéletesen vékony, ám mégis szellőző megoldást. A választás során mindenképpen fektessen nagy hangsúlyt a paplan alapanyag minőségére.

Ahhoz, hogy az éjszakát komfortosan tudja eltölteni prioritást élvez, hogy a paplan milyen tapintású, mennyire puha, és a légáteresztő képessége mennyire fejlett. Lényeges az is, hogy a feleslegessé vált nedvességet jól kezelje a kellék, elvezetve azt, sőt. Akkor igazán optimális egy négy évszakos paplan kialakítása, fókuszálva az alapanyagra, és a gyártási technikára, ha a nedvességet nem csak elvezeti, hanem fel is használja: télen fűtésre, nyáron pedig hűtésre. Ez az innováció megalapozza a nyugodt, pihentető alvást, minden évszakban, hőmérséklettől függetlenül.