Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ha ágytakaró, akkor mályva és krém! Értékes cikk

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:37

Ha ágytakaró, akkor mályva és krém!

Minden szép hálószoba alapja az ágytakaró, mellyel az ágyunkat végjük, díszítjük és kényelmessé tesszük! Egy jó ágytakaróval, mindezt egyszerre érhetjük el, hiszen egy olyan ágytakaró, amit mi ajánlunk szép, jó minőségű és nagyon komfortos érzést nyújt! Ez a krém – mályva ágytakaró minden igényt maradéktalanul kielégít, hiszen szép mintája és színei megadják az esztétikai élményt, az anyaga és a minősége pedig a kényelemben felállított feltételeknek maradéktalanul megfelel majd! Ismerd meg jobban ezt a csodaszép ágytakarót, mely kivételes adottságokkal rendelkezik, és érvényesíti is abban a helységben, ahol használva van.

Egy ágytakarónak kivételesnek kell lennie ahhoz, hogy őt válasszuk. De honnan is tudjuk, hogy melyik a nekünk megfelelő választás egy ekkora választékban? Mi most abban segítünk Neked, hogy ez az elképesztő krém – mályva ágytakaró hova, és milyen szobába illik, és milyen igények kielégítésére alkalmas. Kezdjük a mintával és a színekkel!


Az egzotikus hangulatú, mediterrán bambusz minta, egy nagyon egyenes, szabályosnak mondható felszínnel ajándékoz meg minket, ha ágyunkon kiterítve használjuk. Ez több szempontból is előnyös. Többek között azért, mert illeszkedik az ágy hosszanti formájához, így nagyobbnak érezhetjük fekhelyünket.

A bambusz minta egy örökzöld az ágytakarókon, mivel mindig aktuális, trendi és nem lehet megunni. A mályva és a krém keveredése, olyan hangulatot sugároz a szobában, mely nagyon pozitív atmoszférát hoz létre, így mindenki jól fogja érezni magát a szobában, ahol ez az ágytakaró van. A mályva egy nagyon pozitív meleg színhőmérsékletű árnyalat, melynek nagyon kicsi helye van a színskálán. Nagyon jó hangulatot teremt a szobában, eklektikus stílusban.

Ennek az ágytakarónak az anyaga I. osztályúvá teszi ezt a terméket. Selymes, lágy tapintása minden képzeletet fölülmúl, így bármikor ledőlhetsz az ágyadba, pihenni egy kicsit, vagy egy nagyot! A kétoldalas mintának köszönhetően, mindegy, hogy melyik oldalát használod. Nagyon sokáig élvezheted a kényelmet és a szépséget, amit ez az ágytakaró nyújt neked, mivel a minősége hosszú életűvé teszi ezt a terméket, így biztos lehetsz abban, hogy időt álló ágytakarót vásároltál!