Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Jól jönne egy könnyen vasalható, bújtatós ágyneműhuzat?

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.04.22 09:14
 Jól jönne egy könnyen vasalható, bújtatós ágyneműhuzat?

Az ágyneműhuzat a paplan és a párna ruhája. Akkor lesz alvásunk komfortos és igazán pihentető, ha ez a bizonyos ruha jó minőségű és kifogástalan az igényeinkhez.

 

A bújtatós ágyneműhuzat használata nagyon kényelmes és nagyon egyszerű is. Főként azoknak ajánljuk, akik ügyetlenek az esetleges gombok felvarrásával, akik kezébe inkább nem való sem a tű, sem a cérna. A bújtatós ágyneműhuzat nem fog olyan gondokat okozni, hogy leszakad róla a gomb, vagy elromlik a cipzár.

A bújtatós ágyneműhuzaton nincs minek elromlania. Jó választás férfiaknak és rohanó háziasszonyoknak is. Az ilyen ágyneműhuzat felhúzása után, a textil egy hajtókával van ellátva, amit csak ráhajtunk és máris kész az ágyneműcsere. Nincs rajta sem gomb, sem cipzár, így hát roppant egyszerű és gyors ez a művelet. Ha pedig zavar a mosógépbe helyezett ruhák, textíliák különböző gombok, cipzárak, csatok, stb. zaja a mosógép dobjához érve, akkor a bújtatós ágyneműhuzat lesz a tökéletes választás számodra!

A bújtatós ágyneműhuzat nem csak a háziasszonyok csodafegyvere lehet, hanem a hotelek és szállodáké is. Ezt a típusú textilt nagyon könnyű vasalni, nem kell a gombok között cikázni a vasalóval. Sokan az ingeket is azért nem szeretik vasalni, mert a sok gomb sok türelmet is kíván meg. Ha nincs affinitásod az ilyesmihez, válassz bújtatós ágyneműhuzatot.

Ugyanúgy elérhető az összes anyag esetében. Pamut, kevert szálas pamut, szatén, krepp, flanel ágyneműhuzat is beszerezhető bújtatós változatban. Így nem kell kompromisszumokat kötni más évszakokban, vagy az eltérő stílusok megválogatásánál. Manapság mindenre van igény, nincs csak fekete és fehér. A kényelem és a sokszínűség tesz bennünket színessé és megunhatatlanná.

Az elegáns szatén ágyneműhuzat kifejezetten szép a bújtatós típusban. Nincs a színben eltérő gomb, vagy cipzár, ami megtöri a szépségét.

Miért választják olyan sokan a bújtatós ágyneműhuzatot?

Két fő szempont alapján történik a döntéshozatal. Az egyik a kényelme. Nem mindenki alszik úgy, hogy semmi sem zavarja éjszaka és abban a pozícióban ébred fel, ahogy este lefeküdt. Sokakat sajnos viszont minden kis apróság felébreszti, például ilyen, ha a párnahuzat gombjára fekszik, és az nyomja, szúrja, zavarja. A másik eset a nemes egyszerűség. Nincs vele macera, nincs babrálás az ágyneműcserénél. Pikk-pakk megoldható a le- és a felhúzása is.

Ha még nem találtad meg a megfelelő, tökéletes ágyneműhuzatot, próbáld ki a bújtatósat is, hátha pont ez lesz, ami magával ragad.