Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

2 színű 3 részes ágynemű garnitúra

Ingyenes Szállítás csak 3 napig (2021.06.17. éjfélig) a 10.000Ft feletti vásárlásokra! Akciós termékekre is vonatkozik! Ezt használd ki!

3 részes, vagyis egyszemélyes ágyra való pamut ágyneműhuzat garnitúrák letisztult, kétszínű változatban. - SZEPAGYNEMU.hu

Ha most egy olyan ágyneműre vágysz, ami minta nélküli, egyszerű, akkor válassz ezek közül. Szürke, sárga, pink, kék, stb., egy szép pamut ágyneműhuzat kellemessé teszi az éjszakáid. Ha a mosásukhoz adhatok egy tanácsot, akkor azt javasolnám, hogy mindig kifordítva tedd a mosógépbe és 30-40 fokon mosd ki. Az első mosását pedig lehetőleg önmagában végezd, ne mosd össze mással. A 3 részes, kétszínű ágyneműhuzataink mind anyagukban, mind eldolgozásukban, varrásukban kiváló minőségűek, erősek. Záródásuk javarészt gombos.

Tovább
Szín
Záródás

2 színű, 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra, mely nem csak szép, de tökéletesen puha is!
 

Ha szeretnéd magad megfelelően kipihenni, akkor kezdd az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű ágyneműhuzat megválasztása. Kitűnő választás a pamut 2 színű 3 részes ágyneműhuzat garnitúra. Ez az ágynemű, puhaságával kellemes alvást biztosít. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra tökéletes választás azok számára is, aki jobban izzadnak éjszakánként. Nedvszívó – és légáteresztő képessége nagyon jó, ezért mindenki számára pihentető alvást biztosít.

A 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra része 1 db kispárnahuzat, 1 db nagypárnahuzat, és 1 db egyszemélyes paplanhuzat. Ezek teljesen ideálisak az egyszemélyes ágyakhoz, de természetesen franciaágyhoz is alkalmas. Ez esetben célszerű 2 garnitúrát rendelni belőle, hogy megteremtsük az összhangot. Az ágyneműhuzat egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb színű. Így hangulatunknak megfelelően választhatunk.

Ha szeretnénk, hogy az ágyneműhuzatot minél tovább használhassuk, akkor érdemes az előírt hőfokon mosni. Így biztos, hogy megtartja az ágyneműhuzat a formáját és az eredeti, kellemes színét. Ne habozz, rendeld meg bátran a Neked tetszőt! Ha kérdésed van, akkor ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!

Tovább