Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

2 színű 3 részes ágynemű garnitúra

Ingyenes szállítás!

3 részes, vagyis egyszemélyes ágyra való pamut ágyneműhuzat garnitúrák letisztult, kétszínű változatban.

Ha most egy olyan ágyneműre vágysz, ami minta nélküli, egyszerű, akkor válassz ezek közül. Szürke, sárga, pink, kék, stb., egy szép pamut ágyneműhuzat kellemessé teszi az éjszakáid. Ha a mosásukhoz adhatok egy tanácsot, akkor azt javasolnám, hogy mindig kifordítva tedd a mosógépbe és 30-40 fokon mosd ki. Az első mosását pedig lehetőleg önmagában végezd, ne mosd össze mással. A 3 részes, kétszínű ágyneműhuzataink mind anyagukban, mind eldolgozásukban, varrásukban kiváló minőségűek, erősek. Záródásuk javarészt gombos, de előfordul közöttük cipzáras ágynemű is.

A stílusos hálószoba a stílusos és minőségi, kényelmes ágyneműhuzattal kezdődik. Amikor este belépünk a hálószobába, fogadjon egy szép, kellemes színű, csalogató és álomba ringató pamut ágyneműhuzat.

Kétszínű, kétoldalas ágyneműinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy kipihenten ébredj. Egyszerű és nagyszerű, letisztult, modern, mégis mutatós. Ezek a kétszínű ágyneműink jellemzői.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Tovább
Szín
Minta
Záródás
Termékkód

2 színű, 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra, mely nem csak szép, de tökéletesen puha is!
 

Ha szeretnéd magad megfelelően kipihenni, akkor kezdd az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű ágyneműhuzat megválasztása. Kitűnő választás a pamut 2 színű 3 részes ágyneműhuzat garnitúra. Ez az ágynemű, puhaságával kellemes alvást biztosít. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra tökéletes választás azok számára is, aki jobban izzadnak éjszakánként. Nedvszívó – és légáteresztő képessége nagyon jó, ezért mindenki számára pihentető alvást biztosít.

A 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra része 1 db kispárnahuzat, 1 db nagypárnahuzat, és 1 db egyszemélyes paplanhuzat. Ezek teljesen ideálisak az egyszemélyes ágyakhoz, de természetesen franciaágyhoz is alkalmas. Ez esetben célszerű 2 garnitúrát rendelni belőle, hogy megteremtsük az összhangot. Az ágyneműhuzat egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb színű. Így hangulatunknak megfelelően választhatunk.

Ha szeretnénk, hogy az ágyneműhuzatot minél tovább használhassuk, akkor érdemes az előírt hőfokon mosni. Így biztos, hogy megtartja az ágyneműhuzat a formáját és az eredeti, kellemes színét. Ne habozz, rendeld meg bátran a Neked tetszőt! Ha kérdésed van, akkor ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!

Egyedül alszol? Akkor a 3 részes, egyszemélyes, európai szabványméretű, 140 x 200 cm-es paplanhuzatos, 70 x 90 cm-es nagy párnahuzatos, 40 x 50 cm-es kispárna huzatos ágynemű huzat szett a jó választás részedre. Egy ilyen méretű takaró alatt kényelmes és komfortos alvás biztosított. A minőségi pamut ágynemű alatt bőröd fellélegzik, hiszen nagyon jó légáteresztő képességű, természetes anyagból készül. Nem izzasztó alatta az alvás. Télen és nyáron is megfelelő hőmérsékletben alhatsz vele.

Találsz cipzáras és gombos záródású ágyneműt is. Melyiket szereted? A szűrő segítségével azonnal megtalálod, amit keresel. Letisztult, minta nélküli ágyneműk és feltűnő, harsány színű garnitúrák is megtalálhatóak. Felnőtt ágynemű, gyermek ágynemű, minden egy helyen.
A folyamatos akciók és folyamatos újdonságok adottak. Raktárkészletünk hatalmas, ahonnan akár azonnal csomagoljuk és GLS futárszolgálattal küldjük is a csomagot, akár már másnapra.

Tapasztald meg segítségünkkel a szép álmokat, a kipihent ébredést, a nyugodt alvást. A család minden tagjának kínálunk divatos ágyneműket, a 3 részes pamut ágynemű pedig a legjobb áron szerezhető be a szépágynemű.hu webáruházból.

Rendelésed telefonon is leadhatod, ha szóban gyorsabbnak érzed a folyamatot, segítőkész, kedves kolléganőnk fogadja a hívásod.

Tovább