2 színű 3 részes ágynemű garnitúra

2 színű, 3 részes, egyszemélyes pamut ágyneműhuzat garnitúra lágy érintése lehet a Tiéd minden este. Bájos színeivel megnyugtató, otthonos és szeretetteljes hangulatot visz a hálószobába, ahol csakis jól lehet aludni. A békés alvás alapja egy kényelmes, minőségi, pihe-puha pamut ágynemű. Légy részese Te is!

Nézet:
Sorrend:

Pamut ágyneműhuzat garnitúra, mely nem csak szép, de puha is
 

Ha szeretné magát megfelelően kipihenni, akkor kezdje az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű ágyneműhuzat megválasztása. Kitűnő választás a pamut 2 színű 3 részes ágyneműhuzat garnitúra. Ez az ágynemű puhaságával kellemes alvást biztosít. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra tökéletes választás azok számára is, aki jobban izzadnak éjszakánként. Nedvszívó – és légáteresztő képessége nagyon jó, ezért mindenki számára pihentető alvást biztosít.

A 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra része 1 db kispárnahuzat, 1 db nagypárnahuzat, és 1 db paplanhuzat. Ezek teljesen ideálisak az egyszemélyes ágyakhoz, de természetesen franciaágyhoz is alkalmas. Ez esetben célszerű 2 garnitúrát rendelni belőle, hogy megteremtsük az összhangot.  Az ágyneműhuzat egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb színű. Így hangulatunknak megfelelően választhatunk.

Ha szeretnénk, hogy az ágyneműhuzatot minél tovább használhassuk, akkor érdemes az előírt hőfokon mosni. Így biztos, hogy megtartja az ágyneműhuzat a formáját és az eredeti, kellemes színét. Ne habozz, rendeld meg bátran a Neked tetszőt! Ha kérdésed van, akkor ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!