2 színű 6 részes nagy-paplanos ágynemű

2 színű, 6 részes, nagy paplanhuzatos pamut ágyneműinket azoknak ajánljuk, akik minta nélküli, letisztult ágyneműt szeretnének. Mindkét oldaluk más-más színű. Harsány, vagy visszafogott stílusra vágysz, nálunk megtalálod, amit éppen keresel. A pihentető alvás titka a tökéletes, kényelmes, minőségi ágynemű.

Nézet:
Sorrend:
 

Pamut, dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra, mely a szemnek is gyönyörködtető
 

A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. A dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra teljesen letakarja a normál méretű franciaágyat.  Ezzel használaton kívül is stílusossá tehetjük ágyunkat. Tartozik hozzá illő lepedő is, mely egyszínű, de az ágyneműhuzat garnitúra mindkét színével összhangban van.

Az ágyneműhuzat egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb színű. Így lefekvéskor akár hangulatunknak megfelelően is választhatunk. A pamut ágyneműhuzat az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb. Ez nem meglepő, hiszen a pamut egyik előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége. A pamut anyagú ágyneműhuzat másik pozitívuma, hogy légáteresztő.

Ha betartjuk a mosási útmutatót, akkor nem kell attól félni, hogy az anyag tönkremegy. Nem veszti el az ágyneműhuzat a formáját és színét a gyakori mosások miatt. A kellemes színek között biztos, hogy találsz kedvedre valót. Hagyd, hogy a pamut puhasága, kényelmessége és az ágynemű kellemes színei magával ragadjanak! A nagy színválasztékból minden korosztály megtalálja a hozzá közel álló színvilágot. Ajándéknak is tökéletes választás a 2 színű, nagy paplanos ágyneműhuzat.