Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

2 színű 6 részes nagy-paplanos ágynemű

Ingyenes szállítás!

Letisztult, 6 részes dupla paplanos, kétszínű ágyneműhuzat garnitúrák.

2 színű, 200 x 220-as, 6 részes, dupla paplanhuzatos pamut ágyneműinket azoknak ajánljuk, akik minta nélküli, letisztult ágyneműt szeretnének hálószobájukba. A 6 részes ágynemű szett a nagy franciaágyra való kétszemélyes garnitúra, ami alatt kényelmesen elfértek ketten is úgy, hogy nem kell lehúzgálni egymásról a takarót. Lepedő is van a csomagban, aminek mérete 200 x 240 cm.

Szépen eldolgozott és varrt pamut anyagú ágyneműhuzat, ami alatt csak jól lehet aludni. A 6 részes nagy paplanhuzatos kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúra 2 db párnahuzatból áll (70 x 90 cm), 2 db kispárnahuzatból, (40 x 50 cm), 1 db lepedőből (200 x 240 cm) és 1 db dupla paplanhuzatból (200 x 220 cm).

A nagy paplanhuzatos ágyneműhuzat elhozza a kényelmes, zavartalan alvást. Imádnivaló ez a hatalmas takaró és rajta a szép, gyönyörű ágyneműhuzat. 

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Rendelésed telefonon is fogadjuk. Számunk: 06305092418.

Tovább
Anyaga
Szín
Záródás
Termékkód

Pamut, dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra, mely a szemnek is gyönyörködtető!
 

A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. A 6 részes, nagy dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra teljesen letakarja a normál méretű franciaágyat.  Ezzel használaton kívül is stílusossá tehetjük ágyunkat. Tartozik hozzá illő lepedő is, mely egyszínű, de az ágyneműhuzat garnitúra mindkét színével összhangban van. A 200 x 220 cm-es paplan alatt ketten is kényelmesen elfértek.

Az ágyneműhuzat egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb színű. Így lefekvéskor akár hangulatunknak megfelelően is választhatunk. A pamut ágyneműhuzat az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb. Ez nem meglepő, hiszen a pamut egyik előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége. A pamut anyagú ágyneműhuzat másik pozitívuma, hogy légáteresztő.

Ha betartjuk a mosási útmutatót, akkor nem kell attól félni, hogy az anyag tönkremegy. Nem veszti el az ágyneműhuzat a formáját és színét a gyakori mosások miatt. A kellemes színek között biztos, hogy találsz kedvedre valót. Hagyd, hogy a pamut puhasága, kényelmessége és az ágynemű kellemes színei magával ragadjanak! A nagy színválasztékból minden korosztály megtalálja a hozzá közel álló színvilágot. Ajándéknak is tökéletes választás a 2 színű, nagy paplanos ágyneműhuzat.

A 6 részes, 2 db nagy párnahuzatból, 2 db kis párna huzatból, 1 db lepedőből, 1 db nagy paplanhuzatból álló garnitúra a legnagyobb kényelmet kedvelőknek készült. A hatalmas nagy takaró alatt csodaszép álmaid lesznek. Takarózz be ahogy csak szeretnél, télen nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít. Télen melegít, nyáron a nyári paplanon pedig pont olyan kellemes érzés betakarózni vele, amilyenre vágysz. Akár egyedül alszol a nagy takaró alatt, akár közösen osztoztok rajta, elfértek alatta kényelmesen. A gombos záródású ágyneműk gondtalan alvást, gyors ágynemű cserét nyújtanak. Légy részese a legszebb álmoknak. Ajándékozz barátaidnak, családtagjaidnak gyönyörű, szép, stílusos nagy paplanos ágyneműhuzatot. Pamut, krepp, flanel, szatén? Itt mindent megtalálsz, ami az igényeidhez igazodik.

A szép színek és minták között találsz fehéret, feketét, kéket, zöldet, narancssárgát, szürkét, minden színt. Mintában pedig a sokaságok lenyűgöznek majd, de biztosak vagyunk benne, hogy jól választasz. Hagy segítsünk megteremteni a legharmonikusabb hálószobát. Rendelj tőlünk kényelmesen, akár telefonon is. Számunk: 06305092418.

Tovább