2 színű 6 részes nagy-paplanos ágynemű

Letisztult, 6 részes dupla paplanos, kétszínű ágyneműhuzat garnitúrák - szepagynemu.hu

2 színű, 200 x 220-as, 6 részes, dupla paplanhuzatos pamut ágyneműinket azoknak ajánljuk, akik minta nélküli, letisztult ágyneműt szeretnének hálószobájukba. A 6 részes ágynemű szett a nagy franciaágyra való kétszemélyes garnitúra, ami alatt kényelmesen elfértek ketten is úgy, hogy nem kell lehúzgálni egymásról a takarót. Lepedő is van a csomagban, aminek mérete 200 x 240 cm.

Szépen eldolgozott és varrt pamut anyagú ágyneműhuzat, ami alatt csak jól lehet aludni. A kétszemélyes, 6 részes nagy paplanhuzatos ágyneműhuzat garnitúra 2 db párnahuzatból áll (70 x 90 cm), 2 db kispárnahuzatból, (40 x 50 cm), 1 db lepedőből (200 x 240 cm) és 1 db dupla paplanhuzatból (200 x 220 cm).

Nézet:
Sorrend:
 

Pamut, dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra, mely a szemnek is gyönyörködtető
 

A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. A dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra teljesen letakarja a normál méretű franciaágyat.  Ezzel használaton kívül is stílusossá tehetjük ágyunkat. Tartozik hozzá illő lepedő is, mely egyszínű, de az ágyneműhuzat garnitúra mindkét színével összhangban van.

Az ágyneműhuzat egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb színű. Így lefekvéskor akár hangulatunknak megfelelően is választhatunk. A pamut ágyneműhuzat az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb. Ez nem meglepő, hiszen a pamut egyik előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége. A pamut anyagú ágyneműhuzat másik pozitívuma, hogy légáteresztő.

Ha betartjuk a mosási útmutatót, akkor nem kell attól félni, hogy az anyag tönkremegy. Nem veszti el az ágyneműhuzat a formáját és színét a gyakori mosások miatt. A kellemes színek között biztos, hogy találsz kedvedre valót. Hagyd, hogy a pamut puhasága, kényelmessége és az ágynemű kellemes színei magával ragadjanak! A nagy színválasztékból minden korosztály megtalálja a hozzá közel álló színvilágot. Ajándéknak is tökéletes választás a 2 színű, nagy paplanos ágyneműhuzat.