Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

2 színű 7 részes ágynemű garnitúra

Ingyenes szállítás!

Egyszerű, dísztelen, mégis dizájnos pamut ágyneműhuzatok, amik ettől eredetiek!

Nem szereted a mintákat? Jobban illik hozzád a minimalista stílus? Akkor a 2 színű ágyneműhuzatokat ajánljuk Neked! 7 részes szetteket találsz ebben a kategóriában, amik csak 1, vagy 2 színből állnak. Ezek a letisztult, minta nélküli finom puha pamut ágyneműk az egyszerűséget kedvelők hálószobájában adnak majd tökéletes összképet. Nők, férfiak, minden korosztály álmait pihentetővé teszik ezek a szép, minőségi, 2 színű, 7 részes ágynemű garnitúrák.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Többségük gombos záródású, ami megakadályozza a paplan és párna kicsúszását a huzatból, mégis gyorsan lecserélhető, ha mosásra kerül a sor.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra elemei: 2 db paplanhuzat 140 x 200 cm | 2 db párnahuzat 70 x 90 cm | 2 db kispárnahuzat 40 x 50 cm | 1 db lepedő 200 x 220 cm.

A kevert szálas pamut (80% pamut, 20% poliészter) ágyneműhuzat mosógépben történő mosása kifordítva, 30-40 fokon ajánlott, hogy sokáig olyan legyen, mintha új lenne. Szép álmokat, rózsás csókokat! :)

Tovább
Szín
Záródás
Termékkód

Kétoldalas, 2 színű, 7 részes pamut ágyneműhuzat, mely hozzájárul a kellemes, tökéletes alváshoz.

Ha kényelmes és stílusos ágyneműhuzatban hajtanád álomra a fejedet, akkor ez a Neked való ágyneműhuzat garnitúra. Puhaságával és trendi megjelenésével biztosan magával ragadja a tekintetedet. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. Ha pedig napközben ezzel tennéd dizájnossá az ágyad összképét, azt sem fogod megbánni.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra tökéletesen illeszkedik a normál felnőtt méretű paplanra és párnára. A garnitúra tartalmaz egy nagyméretű lepedőt is, mely összhangban van az ágyneműhuzat mindkét oldalával. Hangulatunkhoz igazodva választhatjuk meg, hogy melyik színt szeretnénk látni. A lepedő kivételével minden ágyneműhuzat 2 színű. Az egyik oldal sötétebb, míg a másik világos. Nagyon jól passzolnak egymáshoz az ágyneműhuzat színei.

A 2 színű, kétoldalas pamut ágyneműhuzat nem fog csalódást okozni, hiszen több előnye is van. Ez az egyik legkedveltebb alapanyag a hazai piacon. Kis törődéssel, azaz a mosási útmutató betartásával meghosszabbítjuk ágyneműhuzatunk használhatóságát. A pamut ágyneműhuzat előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége és légáteresztő is. A gyakori mosások következtében nem fog kinyúlni, kikopni vagy összemenni az ágyneműhuzat. A minta nélküli ágyneműhuzat minimalista, elegáns, stílusos lakástextil.

A 2 színű, 7 részes pamut ágyneműhuzat letisztult, minimalista dizájnt kölcsönöz a hálószobában. Válaszd akkor, ha nem szereted a mintás darabokat a lakberendezési, lakástextilek között. A minta nélküli, de szép színű ágyneműhuzatokat a család minden tagja használhatja. Kk, fehér, fekete, sárga, bézs, szürke, piros, bordó, rózsaszín, az összes színt megtalálod kínálatunkban.

Színes ágyneműk, mégis minta nélküli, visszafogott stílusban. Légy egyedi otthon is. A 7 részes garnitúra 2 személy részére tökéletes választás, a 2 db 140 x 200 cm-es paplanhuzattal. Ezen kívül 2 db nagypárna, 2 db kispárna és 1 db lepedő biztosítja a szép álmokat. Bőrbarát, színtartó, kellemes tapintású.

Ezen ágyneműk döntő többsége gombos záródású, ami kedveltebb, mint a cipzáras. A pamut ágyneműk jól szellőznek, nem izzadékony anyagból készülnek. Minőségi ágyneműk jó árakon, gyors kiszállítással webáruházból.

Mindent megtalálsz, ami a jó alváshoz és a kipihent ébredéshez szükséges.

Telefonon is leadhatod rendelésed a 06305092418-as számon.

Tovább