2 színű 7 részes ágynemű garnitúra

Egyszerű, dísztelen, mégis dizájnos pamut ágyneműhuzatok, amik ettől eredetiek! – szépágynemű.hu

Nem szereted a mintákat? Jobban illik hozzád a minimalista stílus? Akkor a 2 színű ágyneműhuzatokat ajánljuk Neked! 7 részes szetteket találsz ebben a kategóriában, amik csak 1, vagy 2 színből állnak. Ezek a letisztult, minta nélküli finom puha pamut ágyneműk az egyszerűséget kedvelők hálószobájában adnak majd tökéletes összképet. Nők, férfiak, minden korosztály álmait pihentetővé teszik ezek a szép, minőségi, 2 színű, 7 részes ágynemű garnitúrák.

Többségük gombos záródású, ami megakadályozza a paplan és párna kicsúszását a huzatból, mégis gyorsan lecserélhető, ha mosásra kerül a sor.

A 7 részes garnitúra elemei: 2 db paplanhuzat 140 x 200 cm | 2 db párnahuzat 70 x 90 cm | 2 db kispárnahuzat 40 x 50 cm | 1 db lepedő 200 x 220 cm.

A kevert szálas pamut (80% pamut, 20% poliészter) ágyneműhuzat mosógépben történő mosása kifordítva, 30-40 fokon ajánlott, hogy sokáig olyan legyen, mintha új lenne. Szép álmokat, rózsás csókokat! :)

Nézet:
Sorrend:

Pamut 7 részes ágyneműhuzat, mely szükséges egy kellemes alváshoz
 

Ha kényelmes és stílusos ágyneműhuzatban hajtanád álomra a fejedet, akkor ez Neked való ágyneműhuzat garnitúra. Puhaságával és stílusos megjelenésével biztosan magával ragadja a tekintetedet. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. Ha pedig napközben ezzel tennéd dizájnossá az ágyad összképét, azt sem fogod megbánni.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra tökéletesen illeszkedik a normál felnőtt méretű paplanra és párnára. A garnitúra tartalmaz egy nagy méretű lepedőt is, mely összhangban van az ágyneműhuzat mindkét oldalával. Hangulatunkhoz igazodva választhatjuk meg, hogy melyik színt szeretnénk látni. A lepedő kivételével minden ágyneműhuzat 2 színű. Az egyik oldal sötétebb, míg a másik világos. De nagyon jól passzolnak egymáshoz az ágyneműhuzat színei.

A pamut ágyneműhuzat nem fog csalódást okozni, hiszen több előnye is van. Ez az egyik legkedveltebb alapanyag a hazai piacon. Kis törődéssel, azaz a mosási útmutató betartásával meghosszabbítjuk ágyneműhuzatunk használhatóságát. A pamut ágyneműhuzat előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége, és légáteresztő. A gyakori mosások következtében nem fog kinyúlni, kikopni vagy összemenni az ágyneműhuzat.