2 színű 7 részes ágynemű garnitúra

2 színű 7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúráink klasszikusnak számítanak. Általában minta nélküli, letisztult ágyneműk, amit az egyszerűség kedvelőinek ajánlunk. Nők, férfiak részére is gyönyörű színek vásárolhatóak. Szürke, piros, vagy zöld, nálunk mindent megtalálsz, ha minőségi pamut ágyneműt szeretnél.

Nézet:
Sorrend:

Pamut 7 részes ágyneműhuzat, mely szükséges egy kellemes alváshoz
 

Ha kényelmes és stílusos ágyneműhuzatban hajtanád álomra a fejedet, akkor ez Neked való ágyneműhuzat garnitúra. Puhaságával és stílusos megjelenésével biztosan magával ragadja a tekintetedet. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. Ha pedig napközben ezzel tennéd dizájnossá az ágyad összképét, azt sem fogod megbánni.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra tökéletesen illeszkedik a normál felnőtt méretű paplanra és párnára. A garnitúra tartalmaz egy nagy méretű lepedőt is, mely összhangban van az ágyneműhuzat mindkét oldalával. Hangulatunkhoz igazodva választhatjuk meg, hogy melyik színt szeretnénk látni. A lepedő kivételével minden ágyneműhuzat 2 színű. Az egyik oldal sötétebb, míg a másik világos. De nagyon jól passzolnak egymáshoz az ágyneműhuzat színei.

A pamut ágyneműhuzat nem fog csalódást okozni, hiszen több előnye is van. Ez az egyik legkedveltebb alapanyag a hazai piacon. Kis törődéssel, azaz a mosási útmutató betartásával meghosszabbítjuk ágyneműhuzatunk használhatóságát. A pamut ágyneműhuzat előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége, és légáteresztő. A gyakori mosások következtében nem fog kinyúlni, kikopni vagy összemenni az ágyneműhuzat.