2 színű 7 részes ágynemű garnitúra

Nézet:
Sorrend:

Pamut 7 részes ágyneműhuzat, mely szükséges egy kellemes alváshoz
 

Ha kényelmes és stílusos ágyneműhuzatban hajtanád álomra a fejedet, akkor ez Neked való ágyneműhuzat garnitúra. Puhaságával és stílusos megjelenésével biztosan magával ragadja a tekintetedet. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás a pihentető alváshoz. Ha pedig napközben ezzel tennéd dizájnossá az ágyad összképét, azt sem fogod megbánni.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra tökéletesen illeszkedik a normál felnőtt méretű paplanra és párnára. A garnitúra tartalmaz egy nagy méretű lepedőt is, mely összhangban van az ágyneműhuzat mindkét oldalával. Hangulatunkhoz igazodva választhatjuk meg, hogy melyik színt szeretnénk látni. A lepedő kivételével minden ágyneműhuzat 2 színű. Az egyik oldal sötétebb, míg a másik világos. De nagyon jól passzolnak egymáshoz az ágyneműhuzat színei.

A pamut ágyneműhuzat nem fog csalódást okozni, hiszen több előnye is van. Ez az egyik legkedveltebb alapanyag a hazai piacon. Kis törődéssel, azaz a mosási útmutató betartásával meghosszabbítjuk ágyneműhuzatunk használhatóságát. A pamut ágyneműhuzat előnye, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége, és légáteresztő. A gyakori mosások következtében nem fog kinyúlni, kikopni vagy összemenni az ágyneműhuzat.