Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

2 színű pamut ágyneműhuzat, a minimalista stílusú hálószobákhoz!

Szepágynemű
Szepágynemű
2022.02.03 12:34
2 színű pamut ágyneműhuzat, a minimalista stílusú hálószobákhoz!

Új év, új hónap, új ágyneműhuzat. Februári újdonságaink között megtalálhatóak a minimalista ágyneműhuzatok!

A 2 színű ágyneműhuzat tökéletes a minimalista hálószobába!

A minimalista háló azonban nem is olyan egyszerű, már ami a megvalósítását és a berendezését illeti. 

Egy ilyen hálószobának ugyanis a modern egyszerűségével együtt maximálisan komfortosnak is kell lennie. A hálószoba központi helyén lévő legnagyobb bútor az ágy. Mivel középpontban van, a leglényegesebb tényező ennek a kényelme.

Egy minimalista ágy egyszerű és egyenes vonalú. Mellőzi a drasztikus, feltűnő formákat és anyagokat. 

A minimalista formavilágú ágy úgy szép és az összkép úgy teljes, ha egyszerű, 1, maximum 2 színű ágyneműhuzat terül el rajta.

A 2 színű ágyneműhuzat jellemzője, hogy két oldala különböző színű, de egymással harmonizáló. Például sötétszürke-világosszürke, vagy sötétkék-világoskék kombináció látható.

    

A 2 színű ágyneműhuzatok nem mintásak, hanem egyszerűek. Ami ékesíti őket, az a minőségi pamut anyag. Puha érintése éjszakánként a legnyugodtabb pihentető álmokban részesít.

Ezek a szép ágyneműhuzatok minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak is tökéletesek a letisztult hálószobába.

Ez a minimalista ágynemű garnitúra megvásárolható 3 részes, 6 részes és 7 részes szettben is. A 3 részes ágyneműhuzat egyszemélyes, a 7 részes ágyneműhuzat kétszemélyes, a 6 részes nagy paplanos ágyneműhuzat pedig egy, vagy kétszemélyes. 

A dupla paplanos 6 részes ágyneműhuzat varázslatos látványú a hálószobában. A nagy dupla paplan nagyon kényelmes, akár egyedül alszol alatta, akár ketten, mindvégig betakar. 

A 2 színű ágynemű garnitúrák a családi környezeten kívül nagyon jól mutat még a szállodák, a vendégházak, a kollégiumok hálószobáiban is. Nagyobb mennyiségben is rendelhető, ha egy egységes összképet, harmóniát szeretnénk teremteni valamilyen intézményben.

Elérhető a bézs, a barna, a kék, szürke, bordó, rózsaszín, zöld, sárga, narancssárga, lila, fehér szín is.

A 2 színű ágyneműhuzatok anyaga:

Kapható 100% pamut ágyneműhuzat és kevert szálas pamut ágyneműhuzat is. Ez 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételű, nagyon puha és meleg anyagú. Záródásuk gombos és cipzáras is, mindkettő gyors cserét eredményez a szállodák, vendégházak napi ágynemű cseréje esetében is.

A minimalista hálószoba nagyon modern, nagyon praktikus és mondhatni költséghatékony berendezési stílus. Nem csak a fiatalok körében népszerű napjainkban, hanem azoknak is, akik szeretik a leegyszerűsített formavilágú lakberendezési stílust.

2 színű pamut ágyneműk nagy választékban, új színekkel a kínálatunkban.