3 részes pamut ágynemű garnitúra

3 részes pamut ágyneműhuzat: 140 x 200 cm paplanhuzat, 70 x 90 cm párnahuzat, 40 x 50 cm kispárnahuzat – szépágynemű.hu

3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrák lenyűgöző színekben és mintákkal, folyamatosan frissülő árukészlettel. Tavaszi, nyári, őszi, téli, stb. Ezek az egyszemélyes szettek 1 db paplanhuzatot, 1 db nagypárna huzatot és 1 db kispárna huzatot tartalmaznak, így együtt gondoskodnak a legkényelmesebb alvásról.

Minőségi pamut ágyneműk egy helyen, nagy választékban. Lányoknak, fiúknak, felnőtteknek és gyermekeknek illő minták, színek várnak rád. 3 részes pamut ágynemű huzataink többnyire gombos záródásúak. Ha fontos szempont lenne ez Neked, de nem látsz erről információt, hívd nyugodtan nagyon kedves ügyfélszolgálatos kolléganőnket a 06305092418-as telefonszámon, aki nagyon szívesen tájékoztat. Ha írásban jobban megy, akkor pedig az info@szepagynemu.hu e-mail címen is várjuk kérdéseid.

Vidd haza a legszebb pamut ágyneműhuzatot és aludj zavartalanul!

Nézet:
Sorrend:
 

Pihentető alvás a 3 részes pamut ágynemű garnitúrában


A három részes ágynemű garnitúrák előnye, hogy egy csomagban 1 darabot találsz a paplanhuzatból, a kispárnahuzatból és nagypárnahuzatból is. Színekben és mintázatokban az egyéniségednek és a hálószobád stílusának legjobban megfelelőt ágyneműt tudod kiválasztani.

Az egyedül álló férfiak és hölgyeknek nagyon praktikus a 3 részes ágynemű garnitúra. A mai modern és klasszikus színek egyaránt megtalálhatóak az ágyneműhuzat csomagokban. A természetes pamut és a kevert-szálas pamut anyagok ágyneműhuzata kellemes, finom érzetet ad bőrünknek. 30-40 C fokon moshatóak és szárítógépben száríthatóak az ágyneműk.

Ugyanakkor van lehetőség nagy igénybevételű ágynemű garnitúrák vásárlására is, hotelek, kollégiumok, szociális intézmények részére is. Itt az ágynemű a mosásása, tisztítása történhet  akár 60-90C fokon is. Erős strapabíró ágynemű garnitúrák bűjtatós záródással is készülnek, hogy a gyakori használat, ágynemű csere könyebb, egyszerűbb legyen. 

Ha ágynemű vásárlás előtt kérdése van, nagyon szívesen segítünk. Keressen emailben vagy telefonon.