Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

3 részes pamut ágynemű garnitúra

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ingyenes szállítás!

3 részes pamut ágyneműhuzat: 140 x 200 cm paplanhuzat, 70 x 90 cm párnahuzat, 40 x 50 cm kispárnahuzat

3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrák lenyűgöző színekben és mintákkal, folyamatosan frissülő árukészlettel. Tavaszi, nyári, őszi, téli, stb. Ezek az egyszemélyes szettek 1 db paplanhuzatot, 1 db nagypárna huzatot és 1 db kispárna huzatot tartalmaznak, így együtt gondoskodnak a legkényelmesebb alvásról.

140 x 200 cm paplanhuzat, 70 x 90 cm nagy párna huzat, 40 x 50 cm kispőárna huzat.

Minőségi pamut ágyneműk egy helyen, nagy választékban. Lányoknak, fiúknak, felnőtteknek és gyermekeknek illő minták, színek várnak rád. 3 részes pamut ágynemű huzataink többnyire gombos záródásúak. Ha fontos szempont lenne ez Neked, de nem látsz erről információt, hívd nyugodtan nagyon kedves ügyfélszolgálatos kolléganőnket a 06305092418-as telefonszámon, aki nagyon szívesen tájékoztat. Ha írásban jobban megy, akkor pedig az info@szepagynemu.hu e-mail címen is várjuk kérdéseid.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Vidd haza a legszebb pamut ágyneműhuzatot és aludj zavartalanul!

Tovább
Anyaga
Garnitúra
Szín
Minta
Záródás
Termékkód
 

Pihentető alvás minőségi, 3 részes pamut ágynemű garnitúrában


A 3 részes ágynemű garnitúra előnye, hogy egy csomagban 1 darabot találsz a paplanhuzatból, a kispárnahuzatból és nagypárnahuzatból is. Színekben és mintázatokban az egyéniségednek és a hálószobád stílusának legjobban megfelelő ágyneműt tudod kiválasztani. A normál, európai szabvány méretnek megfelelő 140 x 200 cm-es paplanhuzat, nagypárna huzat és kispárna huzat mindenkinek ideális, aki az egyszemélyes ágyneműhuzatok híve. Emellett 70 x 90 cm nagypárna és 40 x 50 cm kispárna van a garnitúrában.

Az egyedülálló férfiak és hölgyeknek nagyon praktikus a 3 részes, egyszemélyes pamut ágynemű garnitúra. A modern és klasszikus színek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban, melyet folyamatosan újítunk. A természetes pamut és a kevert-szálas pamut anyagok ágyneműhuzata kellemes, finom érzetet ad bőrünknek. 30-40 C fokon moshatóak és szárítógépben száríthatóak az ágyneműk. A 3 részes pamut ágynemű mindenféle színben és mintában elérhető. Rengeteg stílusú, 3D, nőies, férfias, gyermekeknek való minták között válogathatsz. A virágos 3 részes ágynemű nagyon bájos, minden kis hölgy hálószobájába vidámságot csempész. A kisfiúk részére sokféle autós, motoros, járműves ágyneműhuzatok elérhetőek.
Mind-mind minőségi ágyneműk, mert azt valljuk, hogy az alvás életünk legfontosabb része. Kipihenten ébredni csak megfelelően kényelmes körülmények között lehet.
A 3 részes ágyneműink olyan pamut anyagból készülnek, amelyek jól szellőznek, nem izzadunk be alattuk. Kellemes érzés betakarózni velük, bármelyiket is rendeled meg hálószobádba.

A világos, fehér, vagy bézs színű 3 részes garnitúrák nagyon elegánsak, a kisebb hálószobákba is kitűnő választás.

Ugyanakkor van lehetőség nagy igénybevételű ágynemű garnitúrák vásárlására is, hotelek, kollégiumok, szociális intézmények részére is. Itt az ágynemű a mosása, tisztítása történhet  akár 60-90C fokon is. Erős, strapabíró pamut ágyneműhuzat garnitúrák bújtatós záródással is készülnek, hogy a gyakori használat, ágynemű csere könnyebb, egyszerűbb legyen. 

Tovább