Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért a kék ágyneműhuzat a legnépszerűbb?

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.05.14 09:45

Kék szín a hálószobában? Kék ágyneműhuzat? Ha kifinomult érzékkel válogatjuk a lakástextilek árnyalatait és a kiegészítőket, akkor nagyon finom, jó érzésű hangulat fog hatalmába keríteni, amikor belépünk ide.

A kék színt sokan kedvelik. Leginkább a fürdőszobában alkalmaztuk egy időben előszeretettel, amit már leváltott a lakberendezési trendek alakulásával a barna és a vanília. A hálószobában azonban továbbra is használjuk a kéket. A kék színű ágyneműhuzat a legkeresettebbek között van.

Mit kell tudni a kék színről?

Van benne valami, ami mindenkit vonz. A kék szín a természetben gyakran előforduló szín. A kék ég, a kék tenger és a lenyűgöző kék óceán mind hatással vannak ránk. A kék a tisztaság, a bölcsesség, a remény és a biztonság, a nyugalom és a stabilitás színe is.

A biztonságról és a stabilitásról nekem legelőször az otthon jut eszembe. Az otthon az a hely, ahol önmagunk lehetünk, ahol letesszük minden gondunkat és csak magunkra figyelhetünk. A hálószoba pedig otthonunk egyik legkardinálisabb helyisége, ezért nagyon fontos, hogy pihentetően és nyugodtan, kényelmesen aludhassunk benne.

Az ágyneműhuzat egy meghatározó része a hálószobának. Az ágyneműhuzat ölel át és takar be minket minden egyes éjszaka. Azért használjuk, hogy testhőmérsékletünket melegen tartsa, hogy a legnagyobb komfortérzettel hajthassuk fejünket álomra. A kék ágyneműhuzat, a SZEPAGYNEMU.hu webáruház egyik legkeresettebb terméke. Semleges szín, ami nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is ideális. A kék ágyneműhuzat garnitúra választéka igen széles, van belőle sok mintázatú és a garnitúrák bármelyik típusa kínálatunkban van. 3 részes kék ágynemű garnitúra, 7 részes kék ágyneműhuzat, kétszemélyes nagy paplanos kék ágyneműhuzat.

Kék ágynemű, fehér lepedő? Tökéletes párosítás. A békesség és a pihenés fantasztikus összhangját varázsolja az ágyra. Ez a két szín az álmunkat is szabályozza, a pszichésen kimerült embereknek nagy segítség lehet. A világos kék ágynemű optikailag tágítja a teret, kis hálószobákba kifejezetten jó ötlet ilyet választani. Egy szép barna szőnyeg a hálószobában a kék színnel csodásan mutatnak. A barna a biztonság, az otthonosság, a természetesség színe. Jó kombináció a nyugalom kék színével.

Nagyon fontos része életünknek az alvás. A kék ágyneműhuzat bárkinek édes álmokat hozhat, amikor este az ágyba bebújva, betakarózik a kellemes, pihe-puha, friss illatú ágyneművel. Szerezz be egyet és tapasztald meg Te is ezt a nyugodt érzést.