Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

6 részes ágynemű garnitúra dupla paplan-os

Ingyenes szállítás!

6 részes, nagy paplanhuzatos, azaz dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra azoknak, akik 1: ketten alszanak egy takaró alatt, 2: egyedül sem elégszenek meg a normálméretű paplannal

6 részes, nagy paplanhuzatos, azaz dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra azoknak, akik 1: ketten alszanak egy takaró alatt, 2: egyedül sem elégszenek meg a normálméretű paplannal.

A páros ágyneműhuzat miből áll? 1 db 200 x 220 cm-es paplanhuzat, 2 db 70 x 90 cm-es párnahuzat, 2 db 40 x 50 cm-es kispárnahuzat és 1 db 220 x 240 cm-es lepedő. Ennyi elegendő a kényelmes alváshoz. Az ilyen nagy, dupla paplanos ágynemű franciaágyra, vagy nagyméretű matraccal felszerelt ágyra tökéletes választás. Így szuperül elterülhetsz ágyadon és jól betakarózhatsz a hatalmas paplannal.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Rengeteg csodaszép minta kapható ezekből a 6 részes, dupla paplanos ágyneműhuzat szettekből, az egész családot ámulatba ejtve. Keress rá szín, vagy minta szerint, ha valami konkrét elképzelésed van. A minőségi pamut ágynemű az egyik alapja a zavartalan, pihentető alvásnak. Szép álmokat, rózsás csókokat! :)

Tovább
Szín
Minta
Termékkód
 

200 x 220 cm-es dupla paplanos pamut ágyneműhuzat garnitúra a kényelmes alváshoz.


A pihentető alvás egyik alap kelléke a jó minőségű ágyneműhuzat. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás. A dupla paplanos ágynemű garnitúra a 2 méteres franciaágyra nagyon kényelmes. Azért kapta a dupla paplanos jelzőt, mert 200 x 220 cm-es paplanra való a huzat, mely alatt ketten is kényelmesen elférnek aludni. Ezzel az ágyneműhuzat garnitúrával teljesen le lehet takarni a normál méretű franciaágyat.
A dupla paplanos pamut ágyneműhuzat garnitúra részét képezi a 220 x 240 cm-es lepedő, mely szintén pamut anyagból készült, színben pedig illik az ágyneműhuzathoz. A hatalmas színválaszték közül mindenki megtalálja a hozzá és hálószobájához legjobban illő színt és mintát. Gyermekek, felnőttek, nők, férfiak, mindenkinek gyönyörű és stílusos
A pamut ágyneműhuzat az egyik legkeresettebb és legelterjedtebb a hazai piacon. Ez nem meglepő, hiszen a pamutnak több előnye is van. Az egyik, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége, a másik pedig az, hogy remek légáteresztő, nagyon jól szellőzik.
Nem veszti el az ágyneműhuzat a formáját és színét a gyakori mosások miatt. Viszont ehhez célszerű az előírt mosási útmutatót betartani, hiszen azzal meghosszabbítjuk az ágyneműhuzat élettartamát. A javasolt mosási hőfok 30-40 Celsius fok. Szárítógépbe is betehetőek. Webáruházunkban sok szép pamut dupla paplanos ágynemű szett közül választhatod ki a Neked tetszőt, sőt, rendelésed telefonon is leadhatod a 06305092418-as telefonszámon.

A 200 x 220 cm-es nagy dupla paplanhuzatos ágyneműink is folyamatosan frissülnek, az aktuális évszakoknak és trendeknek megfelelően. Érdemes ellátogatni hozzánk időnként, ha újdonságra, szép ágyneműre és akciós árakra vágysz.

A szép álmok, pihe-puha, finom anyagú, kellemes tapintású, mindig friss, jó minőségű ágyneműk közepette születnek. A szépágynemű.hu webáruház azért jött létre, hogy mindenkinek elérhetővé tegye ezt. A felnőtteknek és gyermekeknek is rengeteg gyönyörű ágyneműhuzat van raktárunkon, ahonnan akár azonnal tudjuk csomagolni és átadni a futárszolgálatnak a csomagot, amit már másnap kézhez vehet.

Piros, fekete, kék, zöld, szürke, fehér, sárga? Pöttyös, 3D, csíkos, virágos, városos, mindenféle ágyneműhuzat elérhető nálunk.

Szép álmokat, kipihent ébredést kívánunk minden kedves vásárlónknak!

Tovább