6 részes ágynemű garnitúra dupla paplan-os

6 részes, nagy paplanhuzatos, azaz dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra azoknak, akik 1: ketten alszanak egy takaró alatt, 2: egyedül sem elégszenek meg a normálméretű paplannal - szépágynemű.hu

6 részes, nagy paplanhuzatos, azaz dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra azoknak, akik 1: ketten alszanak egy takaró alatt, 2: egyedül sem elégszenek meg a normálméretű paplannal.

A páros ágyneműhuzat miből áll? 1 db 200 x 220 cm-es paplanhuzat, 2 db 70 x 90 cm-es párnahuzat, 2 db 40 x 50 cm-es kispárnahuzat és 1 db 220 x 240 cm-es lepedő. Ennyi elegendő a kényelmes alváshoz. Az ilyen nagy, dupla paplanos ágynemű franciaágyra, vagy nagyméretű matraccal felszerelt ágyra tökéletes választás. Így szuperül elterülhetsz ágyadon és jól betakarózhatsz a hatalmas paplannal.

Rengeteg csodaszép minta kapható ezekből a 6 részes, dupla paplanos ágyneműhuzat szettekből, az egész családot ámulatba ejtve. Keress rá szín, vagy minta szerint, ha valami konkrét elképzelésed van. A minőségi pamut ágynemű az egyik alapja a zavartalan, pihentető alvásnak. Szép álmokat, rózsás csókokat! :)

Nézet:
Sorrend:
 

Dupla paplanos pamut anyagú ágyneműhuzat garnitúra a kellemes alvásért


A pihentető alvás egyik alap kelléke a jó minőségű ágyneműhuzat. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás. A dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra 2 méteres franciaágyra való. Azért kapta a dupla paplanos jelzőt, mert 200 x 220 cm-es paplanra való a huzat. Ezzel az ágyneműhuzat garnitúrával teljesen le lehet takarni a normál méretű franciaágyat.

A dupla paplanos pamut ágyneműhuzat garnitúra részét képezi a 220 x 240 centis lepedő, mely szintén pamut anyagból készült. Színben pedig illik az ágyneműhuzathoz. A hatalmas színválaszték közül mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő színt és mintát.

A pamut ágyneműhuzat az egyik legkeresettebb és legelterjedtebb a hazai piacon. Ez nem meglepő, hiszen a pamutnak több előnye is van. Az egyik, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége, a másik pedig az, hogy légáteresztő. Nem veszti el az ágyneműhuzat a formáját és színét a gyakori mosások miatt. Viszont ehhez célszerű az előírt mosási útmutatót betartani, hiszen azzal meghosszabbítjuk az ágyneműhuzat élettartamát. Webáruházunkban sok szép pamut dupla paplanos ágyneműhuzat közül választhatod ki a Neked tetszőt!