6 részes ágynemű garnitúra dupla paplan-os

Szeretsz pároddal egy takaró alatt aludni? Akkor 6 részes, nagy paplanhuzatos pamut ágyneműhuzatainkat Neked ajánljuk! 1 db, 200 x 220 cm-es paplanra megfelelő huzat, 2 db nagypárna huzat és 2 db kispárna huzat lehet a Tiéd általuk. Csodálatos színek és minták vannak belőle, mindenki megtalálja az igazit!

Nézet:
Sorrend:
 

Dupla paplanos pamut anyagú ágyneműhuzat garnitúra a kellemes alvásért


A pihentető alvás egyik alap kelléke a jó minőségű ágyneműhuzat. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra mindenki számára megfelelő választás. A dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra 2 méteres franciaágyra való. Azért kapta a dupla paplanos jelzőt, mert 200 x 220 cm-es paplanra való a huzat. Ezzel az ágyneműhuzat garnitúrával teljesen le lehet takarni a normál méretű franciaágyat.

A dupla paplanos pamut ágyneműhuzat garnitúra részét képezi a 220 x 240 centis lepedő, mely szintén pamut anyagból készült. Színben pedig illik az ágyneműhuzathoz. A hatalmas színválaszték közül mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő színt és mintát.

A pamut ágyneműhuzat az egyik legkeresettebb és legelterjedtebb a hazai piacon. Ez nem meglepő, hiszen a pamutnak több előnye is van. Az egyik, hogy rendkívül jó a nedvszívó képessége, a másik pedig az, hogy légáteresztő. Nem veszti el az ágyneműhuzat a formáját és színét a gyakori mosások miatt. Viszont ehhez célszerű az előírt mosási útmutatót betartani, hiszen azzal meghosszabbítjuk az ágyneműhuzat élettartamát. Webáruházunkban sok szép pamut dupla paplanos ágyneműhuzat közül választhatod ki a Neked tetszőt!