Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Nagyméretű, kétszemélyes, dupla paplanos, 200 x 220 cm ágyneműhuzat nem csak szerelmeseknek!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.03.26 15:05
Nagyméretű, kétszemélyes, dupla paplanos, 200 x 220 cm ágyneműhuzat nem csak szerelmeseknek!

Szeretnél a pároddal egy takaró alatt aludni? Akkor a 200 x 220 ágyneműhuzat a Ti választásotok!

 

 

Te tudtad, hogy a 200x220 ágyneműhuzat, más néven francia ágynemű Franciaországból ered. A nagyméretű franciaágy is az ő találmányuk. Szeretnek kényelmesen aludni, ez egészen biztos. A franciák használtak először ilyen nagyméretű ágyneműt, de szerencsére hamar elterjedt az egész világon ez a csodálatos lakástextil.

Lássuk, miből áll egy nagyméretű paplanhuzatos ágyneműhuzat garnitúra? 2 db 70 x 90 cm-es nagy párnahuzatból, 2 db 40 x 50 cm-es kispárna huzatból, 1 db 200 x 220 cm-es paplanhuzatból és 1 db 220 x 240 cm-es lepedőből. A kispárnával kiegészített ágy és hálószoba gazdagabb, hangulatosabb, kényelmesebb, barátságosabb.

Milyen stílusú az otthonod és a hálószobád? Vidéki? Minimalista? Klasszikus, esetleg ultra modern? Egy szép ágynemű minden helyzetben feldobja a hangulatot. Főleg, ha az egy nagyméretű, dupla paplanos, 200x220 cm-es ágyneműhuzaton van rajta. Egészen biztos, hogy egy szép, tavaszi mintás ágyneműt nem fogsz az ágyneműtartóba szuszakolni. Hagyod tündökölni, hagyod, hogy lendületet adjon a reggeljeidnek. Én nagyon kedvelem a vidéki hangulatot és az abban a stílusban berendezett otthonokat. Közelebb áll hozzám, mint a modern és a minimalista lakberendezés. Szerintem a vidéki stílus a legszebb.

A 200 x 220 ágyneműhuzat nem csak a szerelmeseknek jár. Miért ne használhatná az is, aki egyedül szeret aludni? Ez a típusú, nagyméretű ágynemű fantasztikus kényelmet biztosít minden éjjelen. Valaki azt mondta nekem, hogy nem könnyű dupla paplanos ágyneműt vásárolni. Webshopunk bővelkedik pedig bennük is. Minden stílushoz megtalálod, amit szeretnél. Állatos, városos, elegáns, vagy szimpla egyszínű illene a hálószobádba, nálunk megtalálod. Egy hatalmas, kényelmes franciaágy, esetleg olyan ágy, amin fantasztikusan kényelmes matrac vár rád az alapja a pihentető alvásnak. Ezzel egyidejűleg szükséged lesz egy tökéletesen puha pamut ágyneműre is. A legkényelmesebb éjszakáid akkor kezdődnek, amikor rájössz, hogy a hálószoba kényelme nem elhanyagolható. Amint bebiztosítottad magad és családod minőségi lakástextilekkel, ágyneműkkel, lepedőkkel és természetesen a tökéletesen kényelmes ágyakkal, mindenki jól fog aludni. A kiegyensúlyozottság alapja ez.