Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

7 részes pamut ágynemű garnitúra

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ingyenes szállítás!

7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra lepedővel!

7 részes, minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúrák lepedővel, stílusos és klasszikus színekkel, mintákkal. Magával ragadó, bűbájos női és elegáns férfi pamut ágyneműk modern, vagy letisztult dizájnnal. Az egyik legtöbbször rendelt ágyneműhuzat a 7 részes garnitúra. Ezért is van belőlük a legnagyobb kínálat. Imádjuk a finom, puha pamut anyagból készült ágynemű kellemes érintését és varázslatos színeit is.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

A 7 részes ágyneműhuzataink a hagyományos franciaágyra tökéletes garnitúrák. 2 db szabvány méretű paplanhuzatból állnak (140 x 200 cm) 2 db párnahuzatból (70 x 90 cm) 2 db kispárnahuzatból (40 x 50 cm) és 1 db lepedőből (200 x 220 cm). Anyagukat tekintve, jó minőségű pamut, ami mindenki számára tökéletes, aki kellemes tapintású, tartós és megfizethető ágyneműhuzatot keres. Záródásuk gyártótól is függ, de 7 részes pamut ágyneműink többségében gombos kivitelűek, ami a legnépszerűbb és legjobban ismert típus. Szép álmokat kívánunk! :)

Tovább
Anyaga
Garnitúra
Szín
Minta
Záródás
Termékkód
 

7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra a kényelmes és pihentető alváshoz.

Nagyon fontos, hogy a pihentető alvás érdekében jó minőségű ágyneműhuzatot válasszunk. Ehhez az egyik legmegfelelőbb választás a pamut 7 részes ágyneműhuzat garnitúra. Ebben a kényelmesen puha ágyneműhuzatban mindenki kényelmesen fog aludni. A jó alvás elengedhetetlen a jó közérzethez. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra jó választás, hiszen jó a nedvszívó képessége és légáteresztő tulajdonsága.

A 7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrához tartozik egy 220 x 220 centis lepedő, mely szintén pamut anyagból készült. Színe összhangban van az ágyneműhuzattal. A hatalmas színválaszték közül mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő színű és mintájú ágyneműhuzatot.

Ha betartjuk a mosási útmutatót, akkor sokáig élvezhetjük az 7 részes pamut ágyneműhuzat puhaságát és színeit. Nem fog összemenni vagy kinyúlni a gyakori mosástól. A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra a normál felnőtt méretű paplanra és párnára illeszkedik. Kényelmes, puha anyaga miatt fontos kelléke a pihentető alvásnak. Ha kérdésed van az ágyneműhuzat garnitúráról, kérdezd meg bátran az ügyfélszolgálatos kollégánktól! Szívesen segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb ágyneműhuzatot! 

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra az egyik legnépszerűbb, vásárlóink körében. Ezért is tartunk ebből a típusból több százfélét, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minden hálószoba más és más, minden ágy, minden alvási körülmény. Gyermekek, felnőttek, kispárnán vagy nagypárnán aludjanak, a 7 részes ágyneműink között megtalálható a legtökéletesebb és legkényelmesebb ágynemű.

A kétszemélyes, 140 x 200 cm-es paplanhuzattal felszerelt garnitúra biztosítja a nyugodt körülményeket minden éjszaka. Zseniális mintázatok, színek, stílusok költöztek be webáruházunkba. Raktárkészletünk óriási, ahonnan akár azonnal csomagoljuk a megrendelt termékeket, amit másnap kézhez is vehet. GLS futárszolgálattal dolgozunk, akik körültekintő odaadással kézbesítenek minden egyes ágynemű, paplan párna, lepedő megrendelést.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúrák szabvány méretű részei a következők:

2 db 140 x 200 cm-es paplanhuzat, 2 db 70 x 90 cm-es nagy párna huzat

2 db 40 x 50 cm-es kis párna huzat

1 db lepedő 20 x 220 cm

Álmodj szépeket, szerezz örömet és pihentető alvást családtagjaidnak, szeretteidnek. Lepd meg egy gyönyörű, minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúrával őket, hogy minden éjszaka a lehető legnyugodtabban telhessen számukra is.

Tovább