7 részes pamut ágynemű garnitúra

7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra lepedővel! – szepagynemu.hu

7 részes, minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúrák lepedővel, stílusos és klasszikus színekkel, mintákkal. Magával ragadó, bűbájos női és elegáns férfi pamut ágyneműk modern, vagy letisztult dizájnnal. Az egyik legtöbbször rendelt ágyneműhuzat a 7 részes garnitúra. Ezért is van belőlük a legnagyobb kínálat. Imádjuk a finom, puha pamut anyagból készült ágynemű kellemes érintését és varázslatos színeit is. A 7 részes ágyneműhuzataink a hagyományos franciaágyra tökéletes garnitúrák. 2 db szabvány méretű paplanhuzatból állnak (140 x 200 cm) 2 db párnahuzatból (70 x 90 cm) 2 db kispárnahuzatból (40 x 50 cm) és 1 db lepedőből (200 x 220 cm). Anyagukat tekintve, jó minőségű pamut, ami mindenki számára tökéletes, aki kellemes tapintású, tartós és megfizethető ágyneműhuzatot keres. Záródásuk gyártótól is függ, de 7 részes pamut ágyneműink többségében gombos kivitelűek, ami a legnépszerűbb és legjobban ismert típus. Szép álmokat! :)

Nézet:
Sorrend:
 

Pamut, 7 részes ágyneműhuzat garnitúra a pihentető alvásért
 

Nagyon fontos, hogy a pihentető alvás érdekében jó minőségű ágyneműhuzatot válasszunk. Ehhez az egyik legmegfelelőbb választás a pamut anyagú 7 részes ágyneműhuzat garnitúra. Ebben a kényelmesen puha ágyneműhuzatban mindenki kényelmesen fog aludni. A jó alvás elengedhetetlen a jó közérzethez. A pamutból készült ágyneműhuzat garnitúra jó választás, hiszen jó a nedvszívó képessége és légáteresztő tulajdonsága.

A 7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrához tartozik egy 220 x 240 centis lepedő, mely szintén pamut anyagból készült. Színe összhangban van az ágyneműhuzattal. A hatalmas színválaszték közül mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő színű és mintájú ágyneműhuzatot.

Ha betartjuk a mosási útmutatót, akkor sokáig élvezhetjük az ágyneműhuzat puhaságát és színeit. Nem fog összemenni vagy kinyúlni a gyakori mosástól. A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra a normál felnőtt méretű paplanra és párnára illeszkedik. Kényelmes, puha anyaga miatt fontos kelléke a pihentető alvásnak. Ha kérdésed van az ágyneműhuzat garnitúráról kérdezd meg bátran az ügyfélszolgálatunktól! Szívesen segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb ágyneműhuzatot!