Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A hálószoba és az ágy közös, de az ágynemű nem!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.08.24 15:45

Lehettek bármennyire is szerelmesek, de úgy gondoljátok, hogy külön takaró alatt jobb aludni? Válasszatok egy szép, új, 7 részes ágyneműhuzat garnitúrát!

Édesítsétek meg mindkettőtök álmait és éjszakáit egy kellemes, kényelmes, új, kétszemélyes ágyneműhuzattal. 

 

Sokan egy ágyban, de külön ágyneműben szeretnek aludni. Nem csodálkozunk ezen, hiszen tényleg kényelmesebb ez a megoldás. Az alvás életünk egyik legfontosabb része. Fontos, hogy azt kényelmesen és nyugodtan tehessük. Különböző garnitúrájú ágyneműk és ágyneműhuzatok kaphatóak, így mindenki igénye szerint vásárolhatja meg, ami neki a legjobb.

Az egyik legnépszerűbb ágyneműhuzatunk a 7 részes garnitúra. Ez a szett 2 db paplanhuzatot tartalmaz, melyek mérete 140 x 200 cm. 2 db nagypára huzat, amik 70 x 90 cm-esek. 2 db kispárnahuzat, 40 x 50 cm-es méretben és 1 db lepedő, 200 x 220 cm.

Ezt a 7 részes ágyneműhuzat garnitúrát választhatják a szerelmes párok is és azok is, akik ugyan egyedül alszanak, de közös háztartásban, családban élnek. Mivel ketté lehet osztani, két személy is használhatja külön-külön. Rengeteg mintájú 7 részes ágyneműhuzatunk van, nők, férfiak, gyermekek részére is. Vannak kimondottan nőies mintájúak, például virágmintás ágyneműk, amelyet a férfiak nem annyira díjaznak. A hölgyeket viszont már annál inkább elbűvölik ezek a gyönyörű szép, színes ágyneműhuzatok.

Anyagban is különféle ágyneműhuzatok vannak. A krepp ágyneműk például nagyon kedveltek, hiszen vasalást nem igényelnek. Háziasszonybarátnak is mondjuk őket. Könnyen kezelhetőek, könnyen száradnak, nem igényelnek semmiféle különleges bánásmódot. A selyem-szatén anyagú ágyneműhuzatok  is gyönyörűek, a hölgyek és urak kedvencei. Fényűző, pompás hangulatot teremthetsz vele Te is, hálószobádba. Ha egy kis különlegességre vágysz a meleg nyári estéken, szatén ágyneművel lehűtheted magad. Selymes, hűsítő érintése ámulatba fog ejteni.

Akik fázósabbak, nekik a flanel ágyneműhuzatokat ajánljuk, amelyek szintén megtalálhatóak 7 részes  kivitelben. A flanel ágynemű tökéletesen felmelegít és nem hagyja, hogy fázz egy percig sem. Ezek a vastag szövésű, puha pamut anyagú flanel ágyneműk a hidegebb hónapokban jó szolgálatot tesznek.

Válassz 7 részes ágyneműt, ha zavartalanul szeretnél aludni.