Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

100% pamut ágyneműk és lepedők, nagy választékban!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.09.04 15:19
100% pamut ágyneműk és lepedők, nagy választékban!

Miért jó a pamutvászon anyag?

Azokkal az anyagokkal, amelyekkel minden nap érintkezünk, nem árt jóban lenni. Egy ágyneműhuzat például akkor a legjobb, ha nincs tőle bőrirritáció, nincs izzadékonyság és jól szellőzik alatta a bőrünk. A 100% pamut ágyneműhuzatok pont ilyenek.

 

Bőrbarát tulajdonságaik mellett még a háztartási munkánkat is megkönnyítik. A pamutvászon egy nagyon-nagyon hálás anyag. Jól bírja a mindennapos igénybevételt, a gyakori mosást, centrifugálást és a szárítógéppel is barátságban van. Sok mosás után is megőrzi színét, nem fakul ki, nem bolyhosodik, nem megy össze és nem nyúlik ki sem.

A 100% pamut ágyneműhuzatokat nagyon kedvelik a vendéglátóhelyek is, a hotelek, panziók, szállodák, szállásadók. Ők aztán tényleg extra gyakran cserélik le nap, mint nap az ágyneműket, hogy vendégeiknek a legjobb minőséget nyújthassák és mindig finom, frissen mosott ágynemű között pihenhessenek meg náluk.

Az ágyneműhuzat mellett, sokan a lepedőjükre is roppant kényesek. De egy 100% pamutból készült lepedővel minden éjjel nyugodtan telik. Kinek mi a szimpatikusabb és milyenek az ágyának adottságai, beszerezhető gumis és hagyományos lepedő is, 100% pamutból. A gumis lepedőt leginkább a matraccal felszerelt ágyakhoz használjuk, ahol a szögletesebb matrac szélre felfekszik a gumi szegély. Gumis lepedőt mindig a matrac és az ágy méretéhez vásároljunk. Ha túl kicsi, esetleg túl nagy a lepedő, sokat fogunk bosszankodni vele. Hol le fog csúszni, hol fel. De az biztos, hogy nem mutat majd jól ágyunkon. Szerencsére nagy méret skála van a gumis lepedőkből, így mindenki megtalálja az ágyához megfelelőt.

Legújabb 100% pamut ágyneműink a pöttyös mintájúak. Ezek kétoldalasak és két színből kombinálták össze őket a tervezők. Van szürke-fehér, barna-fehér, kék-fehér, piros-fekete és sárga-fekete pöttyös 100% pamut ágyneműhuzatunk is. Ezek 7, illetve 3 részes garnitúrában rendelhetőek. A legtöbb ilyen új ágyneműnk alkalmas hölgyek, urak, gyermekek és felnőttek részére is. Hiszen egy férfi is aludhat piros-fekete pöttyös ágyneműben, nemde?

100% pamut ágyneműinket mindenkinek ajánljuk, akik szeretik a minőségi anyagokat magukon és maguk körül. Nem mindegy, hogy milyen ágyneműben hajtjuk álomra a fejünket.

Aludj Te is minőségi körülmények között, kellemes tapintású, puha, selymes, 100% pamut ágyneműben!