Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Stílusos színpár 2021-ben? Szürke és sárga!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.05.17 16:32
Stílusos színpár 2021-ben? Szürke és sárga!

A szürke és sárga színek, valamint ezek kombinálása 2021-ben rendkívül trendi.

 

Ön tudta, hogy a 2021-es év nyertes színei a szürke és a sárga lettek? E két szín nem csak a falakon és a bútorokon mutat zseniálisan, hanem lakástextiljeink is lenyűgözőek ebben a variánsban.

A szürke és a sárga két nagyon különböző színek. A szürke szín nem feltűnősködik, a sárga viszont kiemeli őt. A szürkével kifejezhetjük semlegességünket, kifinomultságunkat. A sárga, a szürke komolyságával ellentétben rendkívül vidám, nevettető szín. Kutatások pedig bebizonyították, hogy serkentően hat az agyműködésre, ugyanis ez a ragyogó szín aktiválja agyunk vizuális központját.

Nyugalom és optimizmus. Ezzel a két szóval jellemezhetnénk azt a helyiséget, ahol a szürke és sárga jelen vannak. A hálószoba tökéletes helyisége otthonunknak arra, hogy nyugodt és optimista tulajdonságokkal ruházzuk fel.

Vásárolhatunk ide szürke szőnyeget, sárga szőnyeget, sárga fényáteresztő függönyt, vagy sötétítő függönyt, de az ágyneműhuzat is pompázhat ezekben a színekben. Egy szürke pamut ágyneműhuzat jól illik a nők és férfiak szobájába is, de ez a sárgáról is elmondható. A sárga ágyneműhuzat az egész hálószobát elvarázsolja, fénnyel és jó kedvvel tölti meg. Különösképpen ajánlanám kis alapterületű hálókba, a világosszürkével együtt.

Arra azonban érdemes ügyelni, hogy a sárga színt inkább a kevesebb több elvén alkalmazzuk, túlzásba ne essünk vele. Inkább több kisebb felületen alkalmazzuk, például ha sárga a tapéta, akkor az ágyneműhuzat, vagy a szőnyeg inkább szürke legyen. A szürkét viszont már bátrabban alkalmazhatjuk nagy felületeken is. A szürke laminált padlón képzeljünk el egy kör alakú sárga shaggy szőnyeget az ágy mellett, amolyan ágyelő szőnyegként. Az ön arcára is mosolyt csal már a gondolat is, igaz?

Maradjunk az ágyban. Az ágyban, ahol a legjólesőbb érzés fog el bennünket minden nap végén. Fontos odafigyelni a lakás ezen pontjára. Mivel életünk csaknem egyharmadát alvással töltjük, itt maximális kényelmet kell teremteni. Nem mindegy mivel takarózunk be. Az ágy és a pihentető alvás alapja a minőségi ágyneműhuzat, a minőségi paplan, párna. Érzékszerveink elkényeztethetjük, ha puha, kellemes tapintású és szép, vidám ágyneműhuzat garnitúra lesz az, ami betakar minket.

A trendi szürke-sárga ágyneműhuzat garnitúra 2021-ben is és ez év után is tökéletes választás minden korosztály számára. Ha kétoldalas ágynemű huzatot veszünk, akkor pedig még változatosabban kihasználhatjuk.