Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Virágos ágyneműhuzat. Kinek ajánljuk?

Szepágynemű
Szepágynemű
2022.12.29 13:30
Virágos ágyneműhuzat. Kinek ajánljuk?

Férfiaknak egy ágyneműhuzat vásárlás nehezebb döntés, mint a nőknek. 

Míg a nők, a hölgyek, a lányok szinte minden színű és mintájú ágyneműhuzatban szívesen alszanak, addig a férfiak, fiúk ezt nem mondhatják el.

A nők aludhatnak virágos ágyneműhuzat, csíkos ágyneműhuzat, pöttyös ágyneműhuzat, 3D ágyneműhuzat, kockás ágyneműhuzat garnitúrákban is. A férfiak viszont már kellemetlenül érezhetik magukat egy rózsaszín ágyneműhuzat garnitúrával.

Vannak viszont olyan virágos ágyneműhuzat garnitúrák is, amik teljességgel megállják a helyüket az ő hálószobájukban is. Nyilván nem egy piros, vagy egy rózsaszín virágos ágyneműhuzatra gondolok, hanem egy vagány szürke, fehér, barna, vagy esetleg egy merészebb fekete mintás virágos ágyneműhuzatra.

A fiúk és férfiak hálószobája is akkor az igazi, ha stílusos, kényelmes és kellően komfortos az ágy, az ágynemű ahhoz, hogy minden éjjel jól aludjanak, reggel pedig kipihenten ébredjenek.

Így az ágyneműhuzat választás az ő számukra sem mindegy, hiába nem fordítanak annyi figyelmet erre a témára, mint a nők. Míg sok férfi azt mondja, mindegy az ágynemű csak ő maga vízszintben legyen és ennyi elég is az alváshoz, ez sajnos nem a legjobb út az egészséghez.

Mivel az alvás az egyik legfontosabb tényezője az egészségünknek, nem lehet elbagatellizálni a témát. Az ágynemű, az ágyneműhuzat igenis fontos része a férfiak életének is!

Térjünk vissza a virágos ágyneműhuzat garnitúrára. 

Miért tartom fontosnak, hogy odafigyeljünk az ágynemű mintájára és színére is? Azért, mert minden mindenel összefügg, ami igaz a hálószoba hangulatára is. A színek, a minták, a hangulat, az elrendezés, összeségében pedig az érzés, amit ott töltve érzünk.

Ha minden oké, akkor jól érezzük magunkat a hálószobában, de ha valamiért azt tapasztaljuk, hogy nyomasztó, ingerült, lehangoló érzés kerít hatalmába, akkor kicsit szét kell nézni a dolgok mögött.

Egy férfias színvilágú virágos, pálmaleveles, apró vagy nagy mintájú ágyneműhuzat sokat tehet a megnyugtató hálószobai hangulatért.

Hidd el, ha odafigyelsz az apró részletre is, sokat teszel az egészségedért az alvás szempontjából.

Nézd meg az itt lévő képeket. Ugye, hogy el tudnád képzelni ezeket a virágos ágyneműhuzatokat egy férfi hálószobájában is?

Mivel a virágos ágyneműhuzat az egyik legnépszerűbb minta, ezért szerencsénkre minden típusban beszerezhető: pamut, flanel, krepp. Nem kell kompromisszumot kötni sem télen, sem nyáron. A téli flanel ágyneműhuzat és a nyári krepp ágyneműhuzat szintén ékeskedik nagyon klassz virág mintákban, így minden évszakban aludhatsz kényelmes és megnyugtató hangulatban.

Használd a szűrőt a webáruházban, hogy megtaláld a legszebb virágos ágyneműhuzatokat. Rá tudsz keresni minta és szín szerint is az ágyruha kollekciókra.