Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Mitől lesz modern egy ágyneműhuzat?

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.04.20 09:29
Mitől lesz modern egy ágyneműhuzat?

A modern stílus a belsőépítészetben és a lakástextilek kiválasztásában is jelen van. Otthonunk berendezésénél több mindent figyelembe kell venni, ha jól szeretnénk érezni magunkat benne. A modern stílus kicsit hasonlít talán a minimalista stílushoz. Annyi különbséggel, hogy a modern lakberendezés barátságosabb és melegebb hangulatú színeket és formákat használ.

 

A modern szó fogalma annyit jelent, hogy a korábbi koroktól eltérő. Stílusban, anyagokban, szerkezetében innovatív, vagy praktikusabb, esetleg szebb, bár ez a szó nagyon szubjektív.

A lakástextilek esetében is beszélhetünk modern stílusról. Egy szép modern ágyneműhuzat például a hálószoba hangulatát fogja megalapozni és tökéletessé, befejezetté tenni. A hálószobában nagyon sok időt töltünk, napi minimum 8 órát átlagosan, vagy jobb esetben. Én személy szerint kb. napi 10 órát töltök a hálószobámban és nagyon fontos szempont volt a berendezésénél, hogy megnyugtató, pihentető hangulatot teremtsek meg ebben a helyiségben. Természetesen a legfontosabb elem az ágy és a matrac, ez után pedig az ágyneműhuzat nagyon fontos számomra, hogy az megfelelő legyen minden szempontból. Az anyaga és a garnitúra darabszáma mellett a minta is fontos, hogy stílusában illjen hozzám és a stílusomhoz. Sokan szeretjük például a modern stílust, ami korunkkal, velünk együtt változik, és mindig megújul.

Mit nevezünk modernnek, ha ágyneműhuzat garnitúráról beszélünk? Egy modern ágyneműhuzat szép, szemet gyönyörködtető és megnyugtató is egyben. Nem túl díszes, nem csicsás, nem túl harsány színű, inkább semleges színvilágú. Egy szép modern ágyneműhuzat természetes anyagú, amibe jó érzés bebújni, betakarózni este egy fárasztó nap után. Egy modern ágyneműhuzat kellemes, megnyugtató benyomást kelt, amikor megpillantod és rögtön az az érzés kerít uralmába, hogy de jó itthon lenni, jól érzem magam a bőrömben és az ágyamban is. Az egyszínű, például szürke ágyneműhuzat ma modernnek mondható. De modern még a türkiz is, ami nagyon népszerű jelenleg a lakástextil kedvelők körében.

A szépágynemű.hu webáruház igyekszik lépést tartani a korral és folyamatosak a modern ágyneműhuzat garnitúrák is a kínálatban. A modern kor egyik jellemzője a folyamatos változás, az újítás. Egyre jobb az emberek kifinomult ízlése és stílusa, ami a lakástextil szegmensben és a lakberendezésben is érezhető. Az biztos, hogy egy szép, minőségi, kellemes anyagú modern ágyneműhuzat csak a javunkra válhat, hiszen a kipihent, jó kedvű ébredéssel nem csak mi magunk, de a környezetünk is erőre kap.