Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hogyan érdemes karácsonyra ágyneműt választani

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:14

Hogyan érdemes karácsonyra ágyneműt választani?

„Tél volt, hó esett, és jöttek az Ünnepek.”

Gondolkodjunk mit is adhatnánk egymásnak és szeretteinknek! Fontos számunkra a Karácsony este, a melegség, - kiváló ötlet lehet egy ágynemű garnitúra. Különböző féle stílusú, mintázatú, anyagú ágyneműk közül lehet választani. Gyerekink számára a jelenleg kedvenc mesefigurás Disney ágyneműk, melyek könnyebben álomba ringatáják a kis huncutokat.
 

                                                                                                                          

Hogyan is válasszuk ki családtagjaink számára a legmegfelelőbb ágynenmű garnitúrát? 
Egy férj számára kiváló ötlet a karakteres határozott mintázatú ágynemű, melyeket ha párban szeretnénk vásárolni, akkor  mindenképpen olyan ágyneműt válasszunk amely a Nekünk a feleségeknek is szimpatikus. Legyen színes és vidám hangulatú ágyneműhuzat garnitúra!Ebben az esetben,  a virágos minták helyett válasszunk olyan ágyneműt amelykben a modern minták uralkodóbak és a vonalak, csíkok játéka kap főbb szerepet, Viszont az ágynemű színvilága mindenképpen élénk legyen, ami a legjobban illik a háloszóba hangulatához.

Nagyik és Nagypapik számára pedig a legjobb ötlet az ágynemű anyagára vonatkozóan a flanel pamut ágynemű. Miért is? Azért mert Ők már kicsit fázósabbak, és hogy tudjanak jóízűen elaludni. A flanel ágyneműhuzat egy nagyon jó kis meleg anyagból készül, mint a régi időkben amikor nagyinál aludtunk – olyan érzésekt ad vissza számunkra. Itt a színt is a nagyszülők természetéhez igazítsuk, de úgy hogy ha párban ajándékozzuk őket akkor mindketten örüljenek majd. Javaslom a pasztell színeket.

Ha  vannak nagyobb gyerekeink, kamasz lány vagy kamasz fiú, akkor a pamut ágynemű közül válasszunk. A kamasz lánykák nagyon tudnak örülni a „csajos” ágynemű ami éppen a menő, de a kamasz fiúk is ugyanez a kategória. A kamsz fiúk számára csakis már „férfias színeket válasszunk az ágyneműk közül.

Az ágyneműhuzat kitűnő ajándék mindenkinek és minden korosztály számára! Különleges ajándék lehet ha jól választassz ágyneműt.

Mesés, vidám – meghitt Ünnepeket Kívánok – és Csodaszép álmokat KARÁCSONY éjjelén!