Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

két színű ágynemű praktikája webáruház

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:17

A két színű ágynemű praktikája

Biztosan érezted már azt, hogy az adott színű ágynemű például hálószobád falához még kellene minimum két féle szín amitől lenne teljes az összhang az ágyneműhuzaton – és akkor éreznéd jól magad benne.

Javaslatom a következőt a Számodra: Válassz magadnak olyan ágyneműt, amely kettő féle színből  áll és nem mintás.
Játszunk most ez élénk színnel az ágyneműn, mely erőteljes viszont nagyon vidám és folyamatosan azt érzed, hogy nyár van Nálad ha egy narancs és sárga színű ágyneműhuzatot választasz.


Egy pasztell sárga ágynemű vagy krém színű hálószobához egy ilyen színösszeállítású ágyneműhuzat az ideális választás. Ez az ágynemű garnitúra 3-,7 részes és 6 részes dupla paplanos változatban is elérhető. Gombos-, és zipp-záros kivitelben.

Mindkét oldala használható az ágyneműhuzatnak, ugyanis a gomb vagy a zipp-zár a huzatok végében vannak elhelyezve. Minden este változtathatod a színét az ágyneműdnek, kedved szerint.

Az anyaga ezeknek a pamut ágyneműhuzatoknak nagyon jó. Kényelmes, puha és közép-vastag. Színtartó, és nem igényel igazán vasalást sem az ágynemű garnitúra.

Különleges ajándék is lehet bármelyik családtagod részére ez az ágyneműhuzat garnitúra. A Karácsony közeledtével nézd át alaposan a palettát az pamut ágyneműink között. Igazán figyelemre méltó ágynemű garnitúrákat fogsz találni, nagyon szép színösszeállításokban.