Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kockás ágynemű a hálószobában webáruház

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:33

Kockás ágynemű, harmóniát visz a háloszobába

A maga egyéniségével az ágynemű nem csak feldobja az éjszakáink fényét, hanem az anyag és a minta harmonizálja a testi lelki nyugalmunkat pihenésünket.

Ez a pamut – flanel ágyneműgarnitúra garantáltan kikapcsolja a kattogó agyunkat ami a napi rohanó világunk mindennapi mellékhatása. A divat világában a kockás minta egy örök klasszikus, ami a modern lakásokban és modern berendezési tárgyak mellett is nagyon jól mutat a kockás ágyneműhuzat.  Hídd el , hogy ezzel az egyedi narancs–kék kockás ágyneművel nem fog senki kockafejnek nevezni. Hiszen ezzel a színvilággal és modern mintázatú ágynemű garnitúrával, pont azt sugalljuk, hogy szeretünk élni és nyitottak vagyunk a világ modern stílusára és nem vagyunk befordult arcok.
Sokan nem akarnak tudomást venni a környezetük állttal sugárzott hangulatokra, érzésekre ,  szellemi , lelki befolyásolásokra . Pedig nagyon is sokat számit milyen környezetben élünk és ezt egy narancs kék kockás ágynemű is nagyban tudja befolyásolni . Az élet tele van apró tudattalan befolyásoló tényezőkkel , de ha ezt tudatossá tesszük és törekszünk a szépségre és kényelemre akkor nem mehetünk el szó nélkül egy ilyen ágyneműhuzat mellett .Ha meglepi ajándékon törjük a fejünket akkor sem tudunk mellé lőni ezzel a kocka mintás ágyneművel mivel ez örök trendi és nem jelent különösebb problémát , hogy kinek vesszük akár hölgy akár úr, hölgy, vagy egy házaspár legyen a megajándékozni kívánt személy egy ilyen ágynemű garnitúrával.

A kockák optikai hatásosáról nem is beszéltem még az ágyneműhuzattal kapcsolatban. Hiszen egy kisebb ágyat, vagy szűk hálószoba terét teljesen fel lehet tuningolni ezzel a vidám klasszikusan modern ágynemű garnitúrával. A narancs és a kék a hideg és a meleg nagyon jó színkombináció, ami nagyon jól illeszkedik a világos és az enyhén sötétebb tónusú bútorokhoz illetve környezethez is. Kellemes pihenést kívánok mindenkinek ebben a pamut – flanel kockás ágyneműben