Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kiváló Minőségű Pamut Ágyneműhuzat = Kipihent ébredés!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.10.29 10:31
Kiváló Minőségű Pamut Ágyneműhuzat = Kipihent ébredés!

A pihentető alvás csakis megfelelően kényelmes hálószobában lehetséges. 

Mi kell hozzá?

 

A pamut ágyneműhuzat a legnépszerűbb a vásárlók körében, bár az őszi és téli időszakban a flanel ágyneműhuzatok is főszerepbe kerülnek sok hálószobában.

Milyen egy jó pamut ágyneműhuzat?

 • Anyaga mesébe illő puha tapintású, ami alól nem akarunk reggel kibújni.
 • Egy jó minőségű pamut ágyneműhuzat jól mosható, hálás anyagú. Akár heti rendszerességgel is kimoshatjuk mosógépben, nem kopnak ki, nem fakulnak ki. Ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy maximum 40 celsius fokos hőmérsékleten, kifordított állapotukban érdemes mosni.
 • A pamut ágyneműhuzat a hálószoba fókuszában van az ágyon, ezért a stílusosság sem elhanyagolható. Rengeteg stílusos pamut ágyneműhuzat között válogathatunk, ha éppen vásárolni szeretnénk. Csodás divatos élénk színek, vagy éppen visszafogott, szolid színvilág az elképzelés, mindent megvalósíthatsz.

 

A pamut ágyneműhuazat sokfélésegének köszönhetően mindenki az ízlésvilágának megfelelővel tud takarózni éjszakánként. Virágos, állatos, város mintás, de a minimál stílust is hazaviheted, ha arról van szó.

A minőségi pamut ágyneműk anyaga inkább kevert szálas, de természetesen a 100% pamut ágyneműhuzat is kellemes érzetű.
A 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetétel annak a kulcsa, hogy az ágyneműnk tartós és ellenálló lehessen. A szintetikus poliészter szükséges ahhoz, hogy ne legyen kényes az ágynemű anyaga, így nem kell sajnálni azt a mindennapok során.

Az alvás fontos! Egy kényelmes, puha, mennyei pamut ágyneműhuzatot pedig mindenki megérdemel. Ha régóta halogatod az ágynemű cserét és az ágynemű vásárlást, ne tétovázz tovább. Az alváshiány, az álmatlanság nagyban befolyásolja az egészségünket. Nem tehetjük saját magunk életminőségét kockára, az egészség rovására. 
Egy finom puha, jól szellőző, mégis melegen tartó pamut ágyneműhuzat az egész család éjszakáit nyugodtabbá teszi. 

Keresd webáruházunkban

 • a 3 részes pamut ágyneműket,
 • a 6 részes pamut ágyneműket, 
 • a 7 részes pamut ágyneműket,
 • a 6 részes nagy paplanhuzatos (200 x 220 cm) pamut ágyneműket,
 • az ovis gyerek pamut ágyneműket, (90 x 140 cm paplanhuzattal)
 • az ovis mintás, de nagyméretű gyerek ágyneműket (140 x 200 cm paplanhuzattal).

Válassz hozzájuk kényelmes lepedőket

 • Gumis lepedők
 • Hagyományos pamut vászon lepedők

tömkelegét találod különböző méretekben és szép színekben.

A szepagynemu.hu webáruházban bevásárolhatsz az egész családnak szebbnél szebb ágyneműket. Ágynemű, lepedő, takaró, paplan, párna, díszpárna, függöny, törölköző és még megannyi szép és praktikus lakástextil vár rád.

Teremtsd meg otthonodban azt a meghitt, nyugodt és biztonságot adó hangulatot, ami az egész családot körüllengi, így mindenki kiegyensúlyozott lesz.