Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Tavasz a hálószobában, új pamut ágynemű szettekkel!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.02.19 14:10
Tavasz a hálószobában, új pamut ágynemű szettekkel!

A legújabb 3 részes, 6 részes páros ágynemű és 7 részes ágynemű garnitúrák a láthatáron!

Te is folyamatosan fürkészed a webshopok újdonságait? Ágynemű vásárlást tervezel otthonra, vagy ajándékba valakinek? A szépágynemű.hu lakástextil webáruházban a legjobb helyen jársz. Nálunk rendszeresek az új ágyneműk, a mindig friss, trendi és minden igényt kielégítő szép, minőségi ágynemű garnitúrák. A tavasz a legalkalmasabb arra, hogy egy kis színt és változást vigyünk az életünkbe. A nagy séták, kirándulások és az egyre több szabadidős tevékenység mellett vigyünk életet az otthonunkba is. Inspirálódj szép új ágyneművel!

Legújabbjaink között már a tavaszra készítjük fel lelkünket. Egy szép új ágynemű is segít a megújulásban. Mindenki epekedve várja már a hosszú tél után az egyik legszebb évszakunkat, a tavaszt. Ilyekor sokan vágnak bele lakásfelújításba, a szerencsésebbek pedig a kertjüket is újra szépítgethetik. Ha lakáson belül maradunk, akkor a ruhatár mellett a lakástextilek is felfrissülnek. Lecseréljük az díszes ünnepi függönyöket légiesebbre, a vastag téli flanel ágynemű garnitúra pedig megkapja a szekrény hátsó polcát. Átveszi helyét egy finom puha, vidám mintájú tavaszi pamut ágynemű. Ágynemű huzat használatunk is változik az évszakokkal. Télen a minél vastagabb és melegebb flanel ágynemű huzatot választjuk, tavasszal és nyáron pedig a lengébb, szellősebb pamut és krepp ágynemű huzat a kedvelt.

Az idei tavaszi ágyneműink nagyon szépek, nagyon stílusosak, nagyon megnyugtatóak és harmonikusak, amelyeket a legszebb színek és minták szerint válogatjuk Nektek. Egyedül alszol? Akkor a 3 részes tavaszi ágyneműinket ajánljuk Neked. Vagy ketten osztoztok egy takarón? Akkor a 6 részes, nagy paplanos páros ágynemű a befutó nálatok. Ennek a paplan huzata 200 x 220 cm-es, ami alatt kényelmes, pihentetően alszotok minden éjjel. Ha kedveled a romantikus szív mintát, akkor most 2 új tavaszi pamut ágyneműnk is van számodra.

Az új lakástextil mindig jó kedvre derít minket, főleg ha az egy vidám tavaszi ágynemű garnitúra. A hálószoba éppoly fontos része a lakásnak, mint a nappali, vagy bármelyik más helyiség. Sőt, talán mindegyiktől fontosabb, hiszen ott alszunk és a pihentető alvás életünk leglényegesebb ügye.

Válassz Te is egy minőségi, gyönyörű tavaszi ágynemű huzat garnitúrát és álmodj minden este szépeket!
A szépágynemű csapata csodálatos tavaszt kíván minden egyes vásárlójának!