Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Pamut és kevert szálas ágynemű több kategóriában

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 12:58
Pamut és kevert szálas ágynemű több kategóriában
 
Vannak olyan termékek, melyek soha nem múló értékekkel rendelkeznek, időtállóak és praktikusak, hiszen a mindennapokban igényt tartunk jelenlétükre.
Ebbe a kategóriába sorolható az ágynemű is, mely őseink életében egyaránt kiemelt szerepet játszott, melyhez több mondásunk, szokásunk is fűződik. Elődeink rengeteg munkát töltöttek egy garnitúra előállítása érdekében, hiszen a legtöbb háztartásról elmondható volt, hogy teljes, vagy részleges önellátásban éltek.
 


Az anyag előállításától, a megvarráson át, a díszítés befejező szakaszáig igen hosszú út vezetett. Korunkban már nem feltétlenül szükséges, hogy egy ágynemű szettet saját kezűleg varrjunk meg, hiszen csodálatos piaca van ennek a terméknek is, ráadásul elérhető áron.

A pamut, flanel, 3D, és gyerek ágynemű kategória 
mindegyikére jellemző a káprázatos színvilág, a minőségi anyag-felhasználás és a változatos motívumvilág. A 3D kategória közül kiválasztott darabokkal, a család apraja-nagyja meglephető és megörvendeztethető. Mindenkinek más az életmódja, az érdeklődési köre, a stílusa, ezért érdemes szemügyre venni a kínálatot. Itt találhat zsiráf, delfin, sakk, autó, tenger, tavirózsa és még számos díszítéssel ellátott bűbájos és tetszetős szettet.
 
 
Lepje meg Önmagát vagy akár az egész családot egy új garnitúrával, hiszen ilyen szemet gyönyörködtető ágyneműbe bújva az álmok is mesésebbek lesznek. A szepagynemu.hu weboldalon megtekintheti a mesés és elegáns ágynemű felhozatalt, amelyek között minden korosztály és mindkét nem rálelhet az ízléséhez leginkább igazodó 
példányokra.