Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Paplan,ami gyakori használatnál is kényelmes

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:38

A paplan, mely mindennapi használat során is megállja a helyét. 

Ha szeretne apartmanjában, hotelében egy olyan paplant amiben kellemes és pihentető érzés aludni, akkor ajánlom figyelmébe ezt a steppelt ágyneműt. Ez a paplan amellett, hogy jó meleg és puha, még igazán pénztárca barát is.

Vendégeinek egy magas minőségű, Magyarországon készült paplannal tud szállodájában kellemes és pihentető alvást biztosítani. Antiallergén microfiber steppelt paplan, mely kellemes és finom tapintású. A paplan belseje szilikon golyócskákkal van megtöltve. 
A paplan kényelmességét a szilikonizált poliésztergolyó biztosítja. Ennek a speciális technológiával gyártott töltetnek az az előnye, hogy a paplan töltete rugalmas marad. Többször fel lehet lazítani, rázni, akkor sem veszíti el eredeti formáját. A hotelben / apartmanban megszálló vendégeknek is fontos a pihentető alvás, mely ezzel a steppelt paplannal elérhető.


A megfelelő alvás az egészséges életmód egyik összetevője. Mivel egy felnőtt ember átlagosan 6 órát tölt alvással, így nagyon fontos annak a minősége. Fontos jól megválasztani a matracot, a párnát, a paplant és az ágynemű huzatot. Ezek elengedhetetlen kellékei a pihentető alvásnak. Ha télen fázunk a paplan alatt, az nem kellemes érzés, és így nem is tudunk nyugodtan aludni. Ennél a steppelt paplannál ez a veszély nem áll fent, mert nagyon jó meleg. Jól hőszigeteli testünket alvás közben.

Ha szállodájában törekszik a vendégei magas fokú kiszolgálására, akkor a pihentető alvásukról se feledkezzen meg.