Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Az egészséges Antiallergén steppelt paplan

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:03

Az egészséges Antiallergén steppelt paplan

Minden éjjeledet szebbé teheted egy ilyen antiallergén steppelt paplannal, mivel jobb minőségben tudsz majd aludni, és reggel sokkal frissebben kelsz majd fel. Rengeteg előny hordoz magában egy ilyen paplan. Kezdjük az elején.

Az emberiség kétharmada szenved valamilyen allergiás tünettől, vagy tünetektől. Ennek számos oka lehet. Akár örököljük felmenőinktől, vagy gyermekkorunkban valamilyen érzékenységet mutat szervezetünk bizonyos anyagok iránt. De akár az egész allergia kikerülhető, megelőzhető bizonyoz házi praktikákkal, de fontos hogy minél hamarabb elkezdeni a megelőzést.


Kősó, tea, vagy akár paplan is segíthet abban, hogy egy olyan steril, poratkáktól mentes környezetben tudjuk élni mindennapjainkat, mely kizárja az allergiás panaszok megjelenését. Egy ilyen steppelt antiallergén paplan kiváló választás mindenkinek.

Ha van gyermeked, gondoskodj arról, hogy szobájában csak olyan textilek, kiegészítők legyenek, melyek segítenek egy poratka mentes légtér megteremtésében.

Paplanjaink, párnáink egy pár év használat után, szinte teljesen elhasználódnak, mivel a fedőanyag nem fogja fel, a külső behatolókat, és bőrünk felső rétegének elhalt hámsejtjei bekerülnek a töltőanyagba. Ehhez, tényleg elképesztő, de elég 2 – 3 év, egy kevésbé jó minőségű paplannál.

Ha egy ilyen steppelt antiallergén paplant vásárolsz, akkor biztos lehet benne, hogy jó befektetést csináltál. A pamut fedőanyag lágyan simogatja bőröd és nem engedi be a töltőanyagba a poratkákat. A poliészter szálas töltőanyag pedig nem csak a poratka mentes éjszakák felől biztosít, hanem kényelmes alvásban részesít!