Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hálószobába narancsszínű paplan ágytakaró - minőség, stílus

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:06

Minden otthonban vannak funkciós textíliák. Ezek olyan kiegészítők, amelyek feldobják a lakás összképét, mint ez a narancs paplan ágytakaró is. Steppelés technikáját már öreganyáink is tudták. Ez pedig csak korszerűsödött, ahogy láthatjuk ebben a narancs ágytakaróban. A steppelés: olyan varrás, amikor két textil darab közé betétanyagot tesznek.
 

A betétdarabokat, ahogy ennél a narancs paplannál láthatjuk, négyzet alakban rögzítik. Nagyon praktikus eljárás, mert kimondottan tartóssá teszi a paplan ágytakarót és még szép is. Kitűnő anyagokból van összerakva. pamut bőrbarát külső, poliészter belső. Ennek a szteppelt ágytakarónak pamut külső anyaga puha természetes szál, ami komfortunkat biztosítja. A belsejében lévő poliészter pedig nagyon tartós, és, mosható, könnyen kezelhető. A narancs paplan ágytakaró nagyon jó védelmet nyújt a hálószobánkban a intimebb bútorunk védelmére. Folyamatosan harcban állunk a porszemek és a porcicák ádáz seregével. Ezzel az ágytakaróval szentesíthetjük az eszközt a céllal.Méltán mondhatjuk, hogy nem csak a takargatnivaló a fontos, hanem az ágytakaró is. Milyen környezetbe illik bele ez a narancs paplan ágytakaró? Minden esetbe vegyük számításba milyen színek dominálnak a hálószobánkba ágytakaró választásnál. Mindenkinek szubjektív elképzelése van az otthona berendezési tárgyairól és annak színeiről.

De vannak bizonyos etikai íratlan szabályok úgynevezett színkódex, amit nem árt észben tartani. A narancs színnek sok mondanivalója van, még egy ágytakaró tekintetében is. A narancsszín: erőt, boldogságot, bátorságot, kreativitást jelent.  A narancs ágytakarónkhoz attól függetlenül, hogy sötétebb vagy világosabb tónusú inkább a hideg és pasztellszínek passzolnak. Egy király vagy tengerkék, egy olíva zöld, ámbár a barna, a bézs, vagy sárga is jó választás. Egy narancs paplan ágytakaró harmonikus környezetben teljesen be fogja tölteni hálószobánk központi szerepét. Hagyjuk kibontakozni szép érzékünket és vértezzük fel hálószobánkat a megfelelő praktikus, díszítő kelmékkel. Vannak: olyan helyzetek mikor jobban tesszük, ha elővigyázatosan letakarjuk ágyunkat ágytakaróval.

Gondolok itt arra, ha vendégeket fogadunk, vagy ha házi kedvenceket tartunk. A vendégek, mindig kíváncsiskodnak J ezért rejtsük díszes ágytakaró alá az ágyunkat.  A cicák és kutyák kedvenc helye az ágyunk, ezért nem árt védelemként egy steppelt paplan ágytakaró. Történhetnek balesetek a játék hevében, egy kis szőr, nyál vagy koszos mancs. Legyűn tehát kreatívak és szépítsük és építsük az otthonunk harmóniáját. Amit ma megtehetsz, ne halogasd tovább, hanem próbáld ki te is a narancs szteppelt paplan ágytakarót.