Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Selyemangin paplan garnitúrának köszönhetően kipihent leszel

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:13

A jó ágynemű is titka a jó alvásnak?

Selyemangin paplan garnitúrának köszönhetően kipihenten ébredünk.

Eleinte még csak tollpárnák és paplanok közül választhattak nagyszüleink, azonban mára igen nagy lett a kínálat. Alvási szokásainkban igen nagy szerepet vállalnak a paplanok, ezért bemutatjuk nektek a semelyangin paplant.

Manapság számtalan méret, forma és kialakítás közül válogathatunk. A selyemangin paplan I. osztályú, antiallergén töltetű paplan,párna,kispárna garnitúra. Allergiára hajlamos vásárlóknak kifejezetten ajánlott, ugyanis bár nagy a választék, mégsem minden paplan garnitúra allergiamentes.A selyemangin paplan garnitúra finom színvilágú,melyben mosollyal indulnak a reggelek. Ebben a selyemangin paplan garnitúrában mosollyal az arcodon ébredsz. Ráadásul kiváló minőségű magyar gyártású termék, mely magas komfortérzetet nyújt. Érezd a tavasz üdítő illatát a selyemangin paplan garnitúrád segítségével.  Az ágynemű elengedhetetlen kelléke a párna,amely alvás közben tartja fejünket.


A selyemangin paplan garnitúra párnája megfelelő helyzetben tartja fejed alvás közben. Erre azért van szükség, mert alvás ideje alatt szükség van a helyes vér és energia ellátásra.  A legfontosabb, hogy stabil tartást biztosítson a párna, ugyanakkor a hát,váll és nyakizmokat lazán tartsa. Válaszd a selyemangin paplant, ugyanis az eredményes pihenés érdekében nem csupán megfelelő matracra van szükség. A tökéletes alváshoz célszerű alvási szokásainkhoz illő matraccal,ágynemű huzattal,paplannal rendelkezzünk.

Paplant évszak szerint cseréljük, így a tavaszhoz leginkább illő darab a selyemangin paplan lesz számodra.  Exkluzív megjelenésének köszönhetően üde színekkel ruházza fel szobádat. Nem csupán kényelmes a pihenés  selyemangin paplannal, hanem frissítő is. Magas minőségének köszönhetően kipihenten fogod végezni teendőid.


A selyemangin paplan segít abban, hogy a hűvösebb időben se fázz, és hamar elérd az alvási hőmérsékleted.  A paplanok szerepe az elalvási hőmérséklet biztosítása. A selyemangin paplanok tökéletes érzést biztosítanak anélkül, hogy túlzottam vastagok lennének. Nem feltétlenül igaz, hogy minél vastagabb a paplan annál melegebb.