Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

3 részes tavaszi paplan szett akció!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.04.08 10:01
3 részes tavaszi paplan szett akció!

Megfizethető és prémium paplan szettek egy helyen. Pamut, microfiber, toll, vagy selyemangin, nálunk megrendelheted új paplan szetted tavaszra, most akciós áron.

 

A tavasz mondani se kell, a megújulás évszaka, a karácsony pedig a szeretet ünnepe. Vannak dolgok, amik nem változnak, az élet pedig így szép. A tavaszi nagytakarítás, a húsvéti menü és a tavaszi ágyneműváltás minden évben visszatérnek. Egy szuper új paplan szett mégis hoz egy kis változást. Tedd el Te is a vastag téli paplant az ágyneműtartó mélyére és válts valami könnyedebbre.

Tavaszi-nyári paplan-párna-kispárna garnitúra többféle típusban, akciós áron rendelhető webshopunkból. Gyermek és felnőtt méretekben is beszerezheted az új, jó minőségű paplan szetted, akár antiallergén változatban is.

Nem tudod mitől álmatlanok az éjszakák? Talán nem is kell olyan messzire menni a megoldásért. Elgondolkodtál –e már azon, hogy porallergiában szenvedsz? Ha esténként kapar a torkod, viszket és folyik az orrod, viszket a bőröd, lehet, hogy a poratkák keserítik meg az életed. Ebben az esetben megoldást kínálhat egy antiallergén anyagú paplan szett. Az antibakteriális töltetű és fedőanyagú speciális paplan-párna-kispárna szett atkaellenes, így nem tudnak benne megtelepedni a csúnya poratkák. Ezt a garnitúrát most akciós áron rendelheted meg, hogy tavasszal is nyugodtan aludhass. Akár ajándéknak is szánhatod, meglepheted vele gyermekeid, vagy szüleid, szeretteid, ha tudod, hogy zavartan alszanak, valamiért nem tudnak megfelelően pihenni éjszakánként. Egy próbát megér, ráadásul ajándékozni, örömöt okozni az egyik legkellemesebb érzés.

Ha szeretsz gyakran mosni és ez az ágynemű, paplan garnitúrádra is igaz, akkor a levehető huzatú, microfiber paplan párna kispárna 3 részes garnitúrát Neked találták ki. Ráadásul szintén akciós áron kínáljuk!

A hagyományos és természetes anyagok kedvelőknek ajánljuk a tolltöltetű paplanokat és párnákat, kispárnákat. A 3 részes, magyar csibetollal töltött, prémium minőségű toll paplan szett, szintén akciós áron lehet a Tiéd! Ez az időtálló, kényelmes és természetes paplan, párna is tökéletes lehet ajándékként.

Paplan szettjeink mind minőségi, magyar termékek! Elkötelezettek vagyunk a legjobb minőségű lakástextilekkel. Abban hiszünk, hogy elégedett vásárlókkal csak akkor büszkélkedhetünk, ha mindig a legjobb termékeket kínáljuk nekik. Gyors szállítással, raktárkészletről akár azonnal tudjuk őket postázni, hogy mihamarabb a legédesebb álmokkal aludhass.