Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kényelmes párna, zavartalan alvás!

2020.09.14 14:46
Kényelmes párna, zavartalan alvás!

Egy jó, alvó párna aranyat ér! Nem alszol túl jól? Nem biztos, hogy az ágy a hibás. Talán nem megfelelő a párna, amin alszol. Vásárolj kényelmes párnát.

De milyen a megfelelő, jó párna? Mindenkinek más az igénye, ha párnáról van szó.

 

Függ attól is, hogy milyen pozícióban alszunk a legjobban. Valaki a kemény párnára esküszik, valaki pedig a pihe-puha pehely párnára.  Alvás alatt a nyakcsigolya, a nyak izmai és szalagjai ellazult állapotot kívánnak. Ezért is fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb, legkényelmesebb párnát.

Vásárlóink és a mi egyik személyes kedvencünk is a Lilabella,  100%-ig toll pehely nagypárna. Ez a prémium minőségű, selyemangin fedőanyagú párna maga a kényeztető luxus a hálószobában. 100%-ig magyar gyártású prémium párna, de kisebb változata is van, a Lilacsibe kispárna. Legyen teljes a szetted, legyen egy minőségi, prémium tollal töltött nagypárnád és kispárnád is. Hidd el, mindkettő elképesztően kényelmes és jó érzés rajta aludni.

Hiába alszol eleget, reggel mégis fáradtan ébredsz? Ha semmin sem „kattog” az agyad, mégsem tudod kipihenni magad? A túl sok forgolódással veszítünk az alvás minőségéből, aminek az oka lehet a párna is. Lehet, hogy párnád nem megfelelően támasztja alá a nyakat és a csigolyákat. A jó párna se nem túl kemény, se nem túl puha, engedi a vért áramolni, nem nyom és nem kényelmetlen. Akkor jó egy párna a nyakunknak és a gerincoszlopnak is, ha megfelelően magas az alátámasztáshoz. Erre a legalkalmasabb az anatómiailag tervezett, memóriahabos párna.

A jó párna továbbá, jól szellőzik. Az antiallergén, természetes pamut anyagból készült párnák javítják az alvást. A természetes anyagok híve vagyunk párna esetében is. Allergiára való hajlamnál főleg fontos, hogy a párna minőségi legyen. Erre ajánljuk az antiallergén nagypárnánkat, vagy kispárnánkat.  A jó párna tiszta és higiénikus. Mossuk gyakran a párnát és a huzatát is.

Elégedetlen vagy a párnáddal? Nem alszol jól rajta? Sürgősen szerezz be egy másikat, hiszen miért kínoznád magad, nyugtalan éjjelekkel?  Minden párnánk magyar gyártású, kiváló minőségű anyagból és eljárással készül, így szívből ajánljuk őket bárkinek.