Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Milyen a jó párna? Párna típusok, alvási szokásokhoz.

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.08.05 15:14
Milyen a jó párna? Párna típusok, alvási szokásokhoz.

Pehelytoll töltetű párna, memória habos párna, vagy poliészter töltetű párna, a lényeg, hogy kényelmesen aludjunk. Az alvás életünk legfontosabb része, ezért fontos, hogy hálószobánk maximálisan komfortos legyen számunkra.

 

 

Egy hálószobából sem hiányozhat a párna. Töltete és huzata lehet többféle, lényeg a kényelem.

Webáruházunban megtalálható az összes olyan párna, amivel megtapasztalható a tökéletes pihenés.

Párna típusok:

  1. Pehely töltetű párna, a természetesség kedvelőinek. Tökéletes tartás és puhaság, tökéletes kényelem minden éjszaka. Választható selyemangin fedőanyaggal és microfiber fedőanyaggal is. A pehely töltetű párna puha tapintású, formálása könnyedén a saját igényeink szerint történhet. Ideális akkor is, ha háton és akkor is, ha oldalunkon szeretünk feküdni.
  2. A poliészter töltet mesterséges anyagú és rugalmasabb, mint a természetes tolltöltet. Microfiber fedőanyaggal borítva az allergiások számára is jó választás.
  3. Harmadik párna típusunk a memóriahabos párna, mely speciális töltőanyagot kapott. Ezek töltete memória habszivacs, illetve latex, melyek tömörek, így nagyon jó alátámasztást nyújtanak a vállnak, a nyaknak és a csigolyáknak is. A memóriahabos párna azoknak is javasolt, akik gyakori fejfájással küzdenek, mivel ez a típusú párna engedi szabadon áramolni a vért. A memóriahabos párnák több méretben rendelhetőek, a kisebbtől a nagyobbig.

Ha Ön gyakran álmatlanságban szenved, és nem tudja, mitől alszik rosszul, érdemes a párna és a matrac milyenségén elgondolkodni. Ha viszont megtalálja a tökéletes párnát, akkor garantáltan pihentető éjszakákban lesz része. A megfelelő alátámasztás a legfontosabb akkor, ha mindenképpen párnán alszik. Vannak viszont olyanok is, akik párna nélkül alszanak, nekik a matrac típusa lesz meghatározó a kényelmes alvás során.

Különböző alvási pozíciók során ideális párna típusok:

  • Magas és kemény párna, megfelelő alátámasztással, az oldalukon fekvő személyeknek.
  • Puha és keskeny párna a hason fekvő személyeknek.
  • Hanyatt, azaz háton fekve pedig szintén az alacsony, elsősorban memóriahabos párna javasolt.

Összességében elmondható, hogy a párna kiválasztása mindenkinek egyénre szabottan kell, megfeleljen. Azonban a tökéletes párna se nem túl kemény, se nem túl puha, nem túl kicsi és nem túl nagy.
A szépágynemű webáruházban igyekszünk mindenkinek megfelelni, ezért kispárna és nagypárna, középpárna egyaránt megtalálható, a legjobb minőségű töltettel és fedőanyaggal.

További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben: 06305092418 | info@szepagynemu.hu