Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Praktikus levehető borítású antiallergén párna

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:09

Minden ember számára a párna a pihenést és az álmok világát idézi elő.

A pihe puha antiallergén kispárna nagyon impozáns darab. De mi is a párna, honnan ered a szó, a jelentés, és mi a története? A párna régiesen szólva: putok, főalj, fej alj majd fejtámasz, fejpárna. A párna eredetileg is egy olyan ülő és fekvő alkalmatosság volt: amivel megtámasztották a fejet.  A párna legfőbb feladata: hogy kitöltse a matrac és az arc közötti nyak alatti részt.

Egy párnának nem csak fejtámasznak kell lennie, hanem teljesen egyenes vonalba, kell hozni a gerincoszlopot. A nyugalom és pihentető alvás minden ember számára jár. A minőségi pihenés nagyon fontos ezért a legjobb, ha van egy közepesen kemény párnánk.  Az antialergén párna nem csak közepesen kemény, hanem nagyon egyenletes és folyamatos alátámasztást biztosít számunkra.  Amikor beteg valaki és ágyhoz van kötve az egyik legfontosabb a tartalmas pihenés. A kispárnákat néha fel kell frissíteni a beteg feje alatt, mert eldeformálódik. Az antiallergén kispárnák biztos, hogy remek pihenő partnere lehet egy lábadozó betegnek, mert hosszútávon tartja a formáját. Már az ókori Egyiptomban is használtak párnát. Érdekesség, hogy régen a Kínaiak fából, kőből, fémből készítettek párnákat. A magyarok ezt a szót, hogy párna a szlávoktól vették át. Az antiallergén párna jelentése: hogy nem tartalmaz semmilyen allergiakeltő anyagot. Az antiallrgén párna kifejezetten bőrbarát és ajánljuk minden korosztálynak 0-120 éves korig :)

Az antiallergén anyag nagyon jellegzetes és hasznos tulajdonsága, hogy atkamentesen, gomba és baktériummentesen tartja a környezetét. Az antiallergén anyag taszítja a port, és remek alvótárs légúti betegek számára. Az antiallergén zip-záras párna borítása nagyon praktikus módón leszedhető és könnyen kimosható. Az antiallergén párna borítása gépben 30-40 fokon teljes biztonsággal mosható. Ezek a típusú párnák mivel több praktikus funkciót is magukban hordoznak ezért nagyon közkedveltek. A huzat kialakítása nem csak kényelmes, praktikus,de nagyon jól mutat. Ennek az antiallergén párnának a belseje különleges eljárással készített szilikon. Az antiallergén párna szilikon antisztatikus golyócskáit egy különleges eljárással készítik. Ezt a párnát bármennyire használ is a tulajdonosa egy-egy jól irányzott paskolással teljesen visszaáll eredeti állapotára. Legyünk egészségesek és kipihentek minden reggel! Kiméljűk meg magunkat a rossz fejtartás miatt kialakuló nyaki görcsöktől és ebből következő morcos hangulatoktól és szerezzük be egy zip-záras  antiallergén párnát.

Az antiallergén párnák poliészter belső részét is bátran lehet mosni mosógépben. Ezzel a párnával egy igen hasznos antiallergén párnát alkottak. Nem csak praktikus ez az antiallergén párna: hanem divatos és megfelel a mai fogyasztói elvárásoknak. Mivel kimondottan elegáns a külleme, színe, mintázata és a formájából adódóan ez az antiallergén kispárna. Ezért nagyon közkedvelt szállodák, hotelek vendégváró antiallergén párnájaként is.