Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért különleges a pehelypaplanban aludni?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:11

Kényelmes, pihentető alvás meghatározza a másnapunkat.  Hagyományos, régi, jól bevált pehely –paplan  hozzásegít a mély alváshoz.

Válogatott pehelyből, külön-külön cellákba befújják a pelyhet  és így varrják le a paplant. A pehelypaplan fedőrétege természetes alapanyagból készül, pamut vagy amely Nálunk is megtalálható a selyem-angin mely nagyon szép tavaszi mintás. Az a fontos hogy jól szellőzzön, tollbiztos legyen és az hogy természetes alapanyagú.Nagyanyáink idején csak pehely-, és toll paplanba-párnába  aludtunk. Mennyire jó is volt az. Manapság a pehelypaplan újra divat lett, és aki szereti ezeket a kiváló pehely termékeket már tudja miért is választjuk újra őket.

A pehely a toll szár nélküli része, amely már nem szúr át az anyagon minket. Ráadásul a pehelynek nagyon jó a nedvszívó képessége is, és ezáltal higiénikusabb is mint bármely paplan.

Kiváló minőségű pehelyből készült pehelypaplanjaink nagyon jó puhák, könnyedek és mégis jó melegek. A pehelypaplannak azért olyan jó a hőszigetelése mert pehely pihéi eléggé nagy mennyiségű levegőt tud megrekeszteni Alhatunk nyugodtan hűvös szobában a pehelypaplan alatt nem fogunk fázni soha. Sőt…  Pehelypaplanjainkat,  Mi magunk készítjük és kérésre olyan mennyiségű – súlyú pehellyel töltjük ahogyan a Megrendelőnk szeretné. Tehát egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni a pehely paplanra vonatkozóan.

Miközben egy könnyed súlya van a pehelypaplannak , mégis nagyon jó meleg, és ezért szeretjük.

A pehelypaplanok nagyon sokáig használhatóak sok-sok éven keresztül. Nagyon hálás termékek. Őket szellőztetni  frissíteni kell, ha lehet akkor naponta. Ezt azért tegyük hogy az alváskor történt verejtékezés-, vagy izzadság ki tudjon szellőzni a pehelypaplanunkból. Óvjuk az erős napsugárzástól, nehogy a pehely kiszáradjon benne – ez fontos!  A pehelypaplanok moshatóak is 30 fokon. Természetesen speciális tolltisztítóba is vihetjük ha szeretnénk a pehelypaplanunkat.
 
Ha igazán pihentető alvást szeretnél,  akkor a jó matrac mellé pehelypaplant válassz Magadnak!