Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Pillangós ágyneműhuzat, természet a hálóban

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:37

Pillangós ágyneműhuzat, avagy természet a hálószobában

Hajtsa álomra fejét egy stílusos ágyneműhuzatban. Hívogatni fogja az ágy, ha egy ilyen dizájnos három részes ágynemű garnitúra várja.

Ez az ágyneműhuzat kiváló minőségű, kevert szálas pamut anyagú.  Önnek való a 3 részes ágynemű garnitúra, ha azt a hatást szeretné elérni a hálószobában, mintha egy pillangókkal teli réten lenne.  Puha anyagának köszönhetően hamar álomba szenderül.Az egész ágya külsejét átvarázsolja, a 3 részes ágynemű garnitúra, mely nagypárna, kispárna, paplanhuzatból áll. Kiváló minőségű, gombos megoldása teszi praktikussá az ágynemű le-és felhúzását. Hálószobájába igazi megnyugvást visz. Ha ránézünk erre a pillangós ágynemű csodára, akkor olyan érzésünk támad, mintha egy szép zöld réten lennénk, ahol a lepkék önfeledten repkedhetnek.

Van olyan ismerőse, aki szereti a színes pilléket, a pihe-puha, kényelmes ágyneműhuzatokat? Akkor ez tökéletes ajándék lehet számára. De ha magát vagy párját szeretné meglepni egy ilyen ágynemű garnitúrával, akkor már egyből érdemes duplán beszerezni. Így az ágykép tökéletes összhangba kerül. Ahhoz, hogy színét és formáját megtartsa az ágyneműhuzat, célszerű 30 fokon mosni. Így elkerüljük, hogy összemenjen, vagy kifakuljon ez a csodálatos pamut ágyneműhuzat. Színösszeállítása is kellemes a szemnek, de a kisebb- nagyobb pillangók mégis kitűnnek piros és fehér színük miatt. Az ágyneműhöz hasonló színű lepedővel még jobban kényeztetheti szemeit, mert így az összhatás még tökéletesebb.

A pillangók elrepítik Önt az álmok világába, kellemes pihenést kívánunk :)