Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Pléd

Ingyenes szállítás!

Pihenés csak pléddel :) A délutáni szieszták alapkelléke egy jó puha, finom tapintású pléd, amivel jó érzés betakarózni.

Egy szép pléd jól jön, amikor lepihenünk a nappaliban és kezünkbe veszünk egy könyvet, vagy nézünk egy jó filmet a tv-ben. Egy szép pléd mindenkinek kell, ami gyengéd hozzánk és körbe ölel, melegen tart pihenésre szánt perceinkben. Több méret és több stílus is megtalálható webáruházunkban belőlük. Válogathatsz a 150 x 200 cm és a 200 x 230 cm, de a 100 x 140 cm-es gyerek plédek között is. Tudjuk, hogy ízlésünk különbözőek, ezért sokféle színű és mintájú plédeket kínálunk.

A pihe-puha pamut akril pléd mindenki kedvence. Ez az anyag egyáltalán nem kényes és nem igényel különös bánásmódot. Mosógépben mosható 30-40 C fokon és a szárító programot is alkalmazhatjuk hozzá. Alkosd meg az otthon melegét szép, puha, meleg pléd segítségével, amit nem csak Te, de az egész család imád majd.

Találd meg a tökéletes plédet és varázsolj meghitt hangulatot vele, hogy minden otthon töltött pillanat csodásan teljen.

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
Minta
Termékkód

Akril pléd, plüss pléd? Mire vágysz?

Meleg és pihe-puha pléd és takaró több méretben és több színben is.

Mikor érezzük azt, hogy egy pléd jó lenne, ha elkényeztetne és betakarna minket? Este, amikor lezuhanyozva megpihenünk a kanapén, vagy az ágyon, egy pléd mindig jó, ha van a közelben. Egy pléd, amit magunkra terítünk és ellazulunk egy pohár tea, vagy kakaó társaságában, esetleg bor? Igaz, hogy jó dolog? A SZEPAGYNEMU.hu webáruházban kínált pléd és takaró akril és plüss anyagú elsősorban. Az akril anyag nagyon kellemes, puha, egyáltalán nem kényes. Jól mosható, könnyen száradó, nem gyűrődő anyag.

Pléd nőknek, gyermekeknek, férfiaknak. Egyszínű és mintás pléd, piros pléd, szürke pléd, cicás pléd, delfines pléd, zebra mintás pléd, stb. Válassz a stílusodhoz és lakásodhoz illő darabot.

Milyen méretű pléd rendelhető?

  • 100 x 140 cm
  • 150 x 200 cm
  • 200 x 230 cm
  • 200 x 240 cm

Pléd ajándékba? Gondoskodó, finom és meleg, szeretetteljes ötlet.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal telefonon, vagy e-mailben. info@szepagynemu.hu | 06305092418

 

Tovább