Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Romantikus ágyneműhuzat garnitúra, mely feldobja hálószobád

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.05.04 08:36

Különböző személyiségek vagyunk ettől szép a világ és ez nem csak a külsőnkön észrevehető, de ez tükrözi a lakás és hálószoba berendezéseit is.

Íme, egy igazán egyedi ágyneműhuzat amivel érzékivé teheted az ágyadat.  Mindenki másra szavaz a berendezés, a falak színvilága, a kényelem és az anyagok terén. Még az ágyakban, ágyneműkben és azoknak huzataiban sem egyezünk meg. És ez így van jól.

Viszont azt mindig szem előtt kell tartanunk, hogy éjszakáink nagyon fontosak a regenerálódáshoz, és a reggelünk is felemelően friss legyen. Ezért olyan ágyneműhuzatot válasszunk, amibe igazán el tudunk lazulni és kényelemben érezhetjük magunkat. Színvilága és mintája teszi különlegessé ezt az ágyneműhuzatot, hogy rengeteg boldogsággal örvendeztessen meg téged, hidd el ez az ágyneműhuzat garnitúra garantáltan megfog, és örömteli pillanatokat csal az életedbe.

Vidám színei és mintája huncut hangulatot, de mégis gyermeteg játékosságot is érezhetünk ebben az ágyneműhuzat garnitúrában. A minta a szerelmet jelképezi. A vörös csókok a forró hangulatot biztosítják. A fehér szín viszont az ártatlanságra, a tisztaságra utal ezzel az ellentéttel lesz még izgalmasabb ez a garnitúra. A lila szín a kedvességet, a vágyat jelképezi.

Ezzel a kétoldalas ágyneműhuzattal elképesztő hatást érhetünk elTüzesítsd fel életed.


Nagyon jó minőségű, kevert-szálas pamut anyagból készült, amely biztosítja a megfelelő kényelmet alvás közben. Minden évszakban egyaránt használható, lágyan simogat mikor belebújsz.

 

Mosása alacsony hőfokon történik, színét hosszan megőrzi, vasalást nem igényel. Bolyhosodástól nem kell tartanunk, hiszen ez az ágyneműhuzat erős anyagból készült. Ez egy igazán különleges ágyneműhuzat garnitúra, épp ezért ajánlom mindenki számára, aki romantikus beállítottságú, de ugyanakkor egy kicsit bohókás is. A szerelmeseknek csodálatos darabja lesz hálószobájukban, hogy minden éjszaka felemelő lehessen. Valentin napra is kifejezetten szép ajándék lehet ez az ágyneműhuzat.