Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Strandolj, pihenj, Törölközz, egy gyönyörű törölközővel!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:34

Strandolj, pihenj, Törölközz, egy gyönyörű törölközővel!

Itt nyár, és a strandszezon! De teljesen biztos vagy benne, hogy felkészítetted gyermekeidet a strandolásra?

Ha még nem tetted meg, most beszerezheted az egyik legfontosabb strand kelléket, mely elengedhetetlen gyermekeid egészsége miatt, a törölközőt. Ha a legjobb törölközőt szeretnénk megvásárolni gyermekeinknek, sok mindent szem előtt kell tartanunk!


Ennek a törölközőnek rengeteg jó tulajdonsága van, melyek nem csak esztétikai szempontból nagyon előnyösek, hanem gyermekeink egészségét is megőrzik, a strandszezoni bacilusok elől. Nagyon fontos szerepe van a törölközőnek a strandszezon alatt, hiszen nem olyan vízben pancsikolnak gyermekeink melyben egyedül vannak, hanem sok más felnőttel és gyerekkel egy medencében vagy éppen parton. Nem mindegy tehát, hogy milyen törölközővel törlik, meg bőrük felső felületét, hiszen számos veszély leselkedhet rájuk.

Ez a törölköző 100 % pamutból készült. Ez a legkiválóbb anyag, ha törölközésről van szó. Nem véletlen, hogy minden olyan textil mely gyermekünk bőrével közvetlenül találkozik, mind – mind pamutnak kell lennie.

Ez azaz anyag, mely minden felületi baktériumot könyörtelenül eltávolít bőrünkről, mindeközben lágyan simogatja testünk felszínét. Nagyon fontos, az alapos törölközés megtanítása gyermekeinknek, hiszen az egészséges strandoláshoz hozzátartozik, hogy mindig, szárazra töröljük bőrünket miután kiszálltunk a vízből!

Gyerekjáték lesz, megtanítani gyermekednek a törölköző gyakori használatát, hiszen olyan szép minta van rajta mely, minden kislány fantáziáját beindítja, és imádni fogja ezt a törölközőt. Kedves kis hercegnőmintájával minden kis hercegnő szívébe belopja magát, aki csak használja, így nem kell azon aggódnod, hogy nem veszi elő amikor kiszáll a vízből.