Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Luxusérintéssel kényeztető prémium szatén ágyneműk

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.06.17 12:51

A gyönyörűen selymes, szatén ágyneműinket nem a visszafogottságuk miatt kedvelik. Sokkal inkább a hívogató küllemük az, aminek nem lehet ellenállni. Igazi luxusérzés szatén ágyneműben aludni.

A finom, puha lágyságú szatén ágynemű nyáron hűt, télen fűt. Tisztántartása és karbantartása nem igényel semmiféle különlegességet. 40 fokon mosva vasalni sem kell és nagyon könnyen száradnak.

 

Oldalunkon megtalálhatóak a visszafogott, elegáns színű szatén selyem ágyneműk is és a vadabb, erőteljesebb színek is.

Vannak, akik a semlegesebb színeket szeretik és vannak, akik a markánsabbakat. Mindkét tábor megtalálja nálunk, amit keres. 6 részes és 7 részes selyem-szatén ágyneműk között dönthet az, aki egy igazi prémium luxus szatén ágyneműről álmodozik. A szatén ágynemű nagyon kifejező, a hálószobát elvarázsolja. Nagyon divatos manapság a tapéta, annak is ez a hullámzó mintázata, mely ezen a Sofiane barna-aranyszínű selyem szatén ágyneműn is látható. 

Ha a harmóniára törekszünk, lakberendezésnél igyekszünk úgy összeválogatni a kiegészítőket, hogy azok minél inkább összhangban legyenek egymással. A selyem szatén ágynemű méltón illeszkedik a stílusos és minőségi laminált padló burkolathoz is. A szatén ágynemű beleillik a modern stílusú és a klasszikusabb dizájnú miliőbe is. Ha az a típus vagy, aki nem szokott vagy nem szeret a hálószobában beágyazni, akkor a szatén ágyneműhuzat nagyon mutatós lesz nálad. Még kiabál is, hogy ne dugd el az ágyneműtartóba, annyira szemet gyönyörködtető küllemű. Finom, gyengéd mintájával ezek a szatén ágyneműhuzatok mindenkit rabul ejtenek, akik az igényes és prémium lakberendezési kiegészítőknél nem adják alább.

A 6 részes, selymes szatén ágyneműhuzat garnitúrát 2 db szabvány méretű 140 x 200 cm-es paplanhuzattal küldjük, 2 db 70 x 90 cm-es nagypárnahuzattal és 2 db 40 x 50 cm-es kispárnahuzattal. A 7 részes szatén ágyneműhuzat garnitúra pedig tartalmaz továbbá 1 db 200 x 220 cm-es lepedőt is. Ideális pároknak is és egyedül alvóknak is.

Ha tényleg valami exkluzívat szeretnél hálószobádba, a selymes, szatén ágyneműhuzatokkal nem fogsz csalódást okozni sem magadnak, sem másnak. Ágyneműhuzatot nem vásárolunk túl gyakran. Ha nálad most jött el az idő, hogy lecseréld a garnitúrád, akkor a legjobb helyen jársz. Ajándékötletnek is kiváló választás, ha valamelyik szeretted szeretnéd meglepni valami különlegesen szép és hasznos, praktikus dologgal.

 

Szatén ágyneműben aludni minden nap igazi élmény. Ajándékozz luxus érzést szeretteidnek is.