Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Szeress bele a szatén ágyneműhuzat garnitúrába

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:56

Szeress bele a szatén ágyneműhuzat garnitúrákba

Az ágyneműhuzat garnitúra fontos kiegészítője otthonodnak, hisz ebben hajtod álomra a fejedet, hogy reggel kipihenten ébredhess.

Az ágyneműhuzatoknál manapság rengeteg anyagú garnitúrát lehet találni más-más tulajdonságokkal.

A szatén ágyneműhuzat az igazi luxus kategória megtestesítője. Pompa, előkelőség, fejedelmiség jellemzi ezt a fényűző garnitúrát. Ezek a szatén ágyneműhuzatok mintáikkal és különleges színvilágával megfelelnek a mai divatirányzatnak. A klasszikus és modern stílus egyaránt megtalálható választékunkban. Páratlan nemesi előkelőség ötvözése a modern designnal, ez a sajátossága a gyönyörű szatén ágyneműnek.


Puhasága, selymes tapintása fényes, fényűző felülete teszi még inkább lenyűgözővé és ellenállhatatlanná. Szatén huzatok másik jellemzője a hűsítő hatás mely nyáron elképesztő felüdülést biztosít, mikor is az egész napos hőség után egy kis frissítő pihenésre vágysz, de minden évszakban használható nem fogsz csalódni benne. Anyaga nagyon jó nedvszívó, hogy éjszakáid zavartalan pihenésben teljenek. Kiváló minőségű, könnyen kezelhető, anyaga rendkívül formatartó, a színei nem fakulnak ki, nagyon jól szellőzik, bőrbarát, elektrosztatikusan nem töltődik fel.

Ez a szatén ágyneműhuzat garnitúra színeiben is előkelő eleganciát varázsol hálószobád falai közé. Elképesztő színei az arany és az olíva zöld, királyi magaslatokba emeli a garnitúrát. Pompát, tekintélyt hordoz magában, az arany szegély teszi még inkább magasztossá ezt az ágyneműhuzatot. Az arany szín a tudást, a megvilágosodást, a testi-lelki gazdaságot, békét jelképezi. Az olíva zöld színű minta kicsit a barokk stílus felé tekint. A barokk stílusnak, ahogy ennek a szatén ágyneműnek is a díszítettség, látványosság és dekorativitás az ismérvei.

Válaszd őt, ha te is kifinomult eleganciára vágysz, ha szereted az arany színt és szobádba is beleillik. Aranyozd be napjaidat ezzel az elképesztően ragyogó szatén ágyneműhuzat garnitúrával, a hatás nem marad el.  Engedd el magad és a fenséges pihenés garantált lesz számodra,ha ezt az ágyneműhuzat garnitúrát választod.