Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért praktikus a mikroszálas takaró?

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.05.11 13:54
Miért praktikus a mikroszálas takaró?

Nagyon szeretünk takarózni. A mikroszálas takaró szinte minden háztartásban megtalálható. Miért is szeretjük annyira ezt a pihe-puha dolgot?

 

Az akril takaró sokasága a DIZON.hu webáruházban is megtalálható. Sokféle szín és több méret között lehet válogatni annak, aki mikroszálas takarót szeretne beszerezni. Vidám, friss citromsárga, természetes bézs, zöld, elegáns fekete, vidám narancssárga, dögös bordó, vagy egyszerű kék mikroszálas takaró is megvásárolható.

A színek játéka otthonunkban lényeges ahhoz, hogy megnyugtató, harmonikus környezetben éljünk. Egy szép színű, nagyméretű mikroszálas takaró ehhez tökéletes választás. Az ágyat letakarni vele, vagy a kanapét és a teraszon ücsörögve is jó érzés betakarózni ezzel a puha kelmécskével. A mikroszálas takaró roppant egyszerű, nem igényel kímélő mosást, vagy túlzott babusgatást. Ez az anyag nagyon jól viselkedik mindenféle behatással szemben. Hő hatására, tűző napsütésben sem fakul ki, a szennyeződések pedig nem igazán tapadnak bele, könnyen kimoshatjuk, kitisztíthatjuk, ha baleset éri véletlenül őket. A használat során nem szöszösödik, tényleg semmi gondunk nincs vele.

Egy puha, plüssös, mikroszálas takaró a felnőttek és gyermekek szobáiban is elengedhetetlen. Akár ágytakaróként van használva, akár akkor, amikor fázunk és magunkra terítjük, jó szolgálatot tesz.

Annak, aki szeret kirándulni és a természetben barangolni, felfedezni, utazni, szintén nem hagyható otthon. Az autóban mindenképp tartsunk belőle egyet, ha sokat vagyunk úton, kisgyermekekkel, vagy nélkülük.

Egy minőségi, mikroszálas akril takaró kellemes érzéssel ajándékozza meg tulajdonosát. Már csak szemünknek, lelkünknek is jó érzés, amikor megpillantjuk csodaszép színében pompázó takarónkat az ágyon.

Milyen színben válasszak?

A napsárga mikroszálas takaró igazi tavaszi, nyári szín. Ellenben télen, amikor már nagyon vágyunk egy kis derűre, miért ne vehetnénk elő?

A bézs színű akril takaró nőknek és férfiaknak is teli találat. Szép, elegáns, visszafogott, ami a minimalista és a klasszikus lakások dísze is lehet. Fekete? Örök kedvenc. A fekete is letisztult, elegáns, mindig stílusos szín, ágytakaró esetében is. Piros? Ez a vadító szín felvillanyoz. Ha kell valami, amivel feldobod a hangulatot, akkor ez egy jó választás. Fehér? Letisztult, angyali szín. Válaszd akkor, amikor bájos, tiszta, egyszerű stílusra vágysz.

A mikroszálas akril takaró egy csekély, ám annál hasznosabb és praktikusabb lakástextil. Kétféle méretben elérhető: 150 x 200 cm és 200 x 220 cm.