Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Őszi téli meghitt hangulat, meleg, puha plüss takarókkal.

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.09.28 10:07
Őszi téli meghitt hangulat, meleg, puha plüss takarókkal.

Még csak most tettük a gardrób mélyére a fürdőruhákat és a strandtáskákat, s máris vehetjük elő a meleg, vastag plüss takarókat, hiszen néhány nap múlva október.

 

 

A szépágynemű webáruházban rengeteg finom puha plüss plédet és takarót találsz, amelyek meghittebbé teszik majd a hűvös őszi és téli napokat.

Vannak, akik jól viselik a hűvös idő beköszöntét és vannak nagyon fázós egyének is. Szerintem az utóbbiak vannak többségben.

Egy jó meleg pléd csodákra képes.

Reggel, amikor kilépünk a hálószobából és lefőzzük a kávét, jó érzés magunkra teríteni a kedvenc plédünket, amikor azt elfogyasztjuk. Egyre hűvösebbek a hajnalok, ezért mindenképpen be kell szerezni egy plüss plédet, takarót, amit majd a család összes tagja magára teríthet, amikor fázik.

Nekik szeretném ajánlani fantasztikus puhaságú és még fantasztikusabb melegségű plédjeinket, takaróinkat.
Kétféle méret található meg: a kisméretű, 150 x 200 cm-es plédek és a nagyméretű, 200 x 230 cm-es plédek.
Általában minden színű plédből elérhető mindkét méret, melyet a termék adatlapján kell kiválasztani a kosárba rakás előtt.

Hogyan választunk plédet és takarót?

Mindenkinek vannak kedvenc színei. Kinek a piros, kinek a szürke, a zöld, a sárga szín a kedvence. Nem meglepő, hogy otthonra is egy olyan színű takarót szeretne vásárolni, amire jó ránézni.

Az első választási szempont tehát a plédek színe. Az én kedvenc színem a fehér, hiszen az annyira gyengéd, annyira elegáns és annyira angyali szín. A tisztaság színe. Webáruházunkban fehér színű takaró is megtalálható, melynek érintése épp annyira tündéri, mint a színe.

A következő választási szempont sokaknál az otthon stílusa. A hálószoba színei, vagy a nappali színei meghatározhatják, hogy milyen színű pléd és takaró az, ami illene oda. Ha a szürke szín dominál egy legénylakásban, akkor valószínű, hogy egy szürke takaró emelné a hangulatot. Tény, hogy a nők jobban szeretik a plédeket, de azért a férfiaknak is jól esik néha betakarózni egy meleg plüss pléddel a hűvös estéken, vagy hajnalokon.
Vannak állatmintás plédek, amelyek az állat imádó és ilyen stílusban berendezett otthonok tökéletes elemei lehetnek. Dalmata pöttyös, leopárd mintás, zebra mintás, cicás, oroszlános, kutyás, lovas, stb.

Kecsegtethetnek bennünket a gyönyörű mintás plédek, de a takarók anyagai és meghitt hangulatai is. Az akril, a plüss, a vastag puha, jól melegítő plédek csodálata a gyermekek és a felnőttek szívét is megmelengeti. 

Szerezz be Te is egy finom takarót, vagy ajándékozd meg szeretteid ezzel a gondoskodó lakástextillel.