Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kockás pléd az örök stílus nyáron is

2022.06.20 10:55
Kockás pléd az örök stílus nyáron is

A kockás pléd sosem megy ki a divatból! Légy stílusos nyáron a strandon is, amikor rajta napozol.

A plédek és takarók nagyon kedvelt lakástextilek. Letakarhatjuk velük otthon az ágyat, a kanapét, illetve nyáron is nagy hasznukat vesszük, amikor strandra és kiránduln imegyünk. Továbbá a nyári éjszakák elengedhetetlen kelléke a csillaghullás nézéskor is, vagy az éjszakába nyúló kerti party-k során. 

A kockás pléd pedig egy olyan textília, ami örökké stílusos. Elegáns, klasszikus és kicsit retró. Eszünkbe juttatja a gyerekkori nyári emlékeket, amikor még minden teljesen gondtalan volt. Ó azok a boldog békedők!

A kockás pléd örök klasszikus! 

Egy jó nedvszívó puha kockás pléd pedig nyáron a strandon elengedhetetlen kellék. Ha nem teríted le rá a törölközőt, akkor is remek társad lesz. Strandolj stílusosan!

Amikor eéjön végre a nyár, ki ne szeretne strandolni, napfürdőzni és minél több időt tölteni a természetben? Családi piknikezés, strandolás a barátokkal, szeretteinkkel. Tehetjük nomád módon, vagy kényelmesen, mindennel felszerelkezve. Egy puha kockás pléd például az alapokat teremti meg minden természetben töltött kikapcsolódáskor. 

A kockás pléd a strandon elengedhetetlen felszerelés.

Nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is puha és komfortos alapot nyújt, hiszen jó érzés leheveredni rá, amikor a medencéből kijövünk kicsit enni és pihenni. Jól esik a lángos, a sör, a fagylalt és a limonádé is a hűvösben.

Puha kockás pléd kollekciónk négyféle színben is kapható: bordó, rózsaszín, barna, kék. Nők, férfiak, kamaszok és mindenki tud választani egy szép plédet közülük. Két méret: Egy normál méretű 150x200 cm, vagy egy nagyobb méretű, 200x240 cm kockás pléd takaró, feküdjetek rajta akár többen is.

A lakástextilek a természetben is nagyon praktikusak, nem csak otthonainkban. Egy kényelmes kispárna a piknik kosár mellett még elfér, hogy minél jobban érezhesd magad. Miért ne nyúlhatnál el a hűvöst adó fák alatt egy könyvvel a kezedben a strandon, vagy piknikezéskor? Adj meg magadnak mindent, amitől jól érzed magad és ami megszínesíti a napjaid. Miért ne? Nem azért élünk, hogy túléljünk, hanem azért, hogy szép élményeket szerezzünk. Egy kellemes kockás pléd társaságában minden szebb lehet.

Ha pedig elmúlik a nyár és már csak az emlékekből merítkezünk, a kockás pléd a kanapédon, vagy hálószobád ágyán pihenhet és várhatja a következő élménydús nyarat, amikor újra előveszed és töltekezel a szabadban. Addig is, legyen ez eddigi életed legszebb nyara!

Webáruházunkból ingyenes szállítással rendelhetsz szebbnél szebb plédeket. Keress minket bizalommal telefonon, vagy emailben.