Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Tényleg jobb a microfiber paplan - párna, mint a hagyományos?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:47

Tényleg jobb a microfiber paplan - párna, mint a hagyományos?

Szeretnéd már lecserélni elhasznált paplan - párna szettedet? Itt az alkalom, hogy beszerezd a legjobbat, amit csak kaphatsz, hiszen ez a microfiber paplan - párna garnitúra tökéletes választás, ha kényelmesen, mélyen és egészségesen szeretnél  pihenni minden álombaszenderülésed alkalmával.

Nagyon praktikus megoldásokkal van felruházva ez a paplan - párna garnitúra, melyek egyszerűbbé teszik neked  tisztítást, és kényelmesebbé a pihenést! Olvasd ezt a kis cikkünket és tudd meg miért jó egy microfiber paplan - párna garnitúra, és mitől jobb, mint egy hagyományos szett!

Ez a garnitúra három részből áll, melyeknek felépítése tulajdonságai, és minősége megegyezik, így minden részében kellemes pihenés esik majd. Minden darab kettő részből áll, egy töltetből és egy huzatból, ami levehető. Ez egy nagyon praktikus megoldás, hiszen könyebbé teszi a tisztítást. A paplan párna garnitúrából egy jó minőségű zip-zár segítségével könnyen kivehető a töltet, és a huzat külön kezelhető. Ez minden darabjra érvényes. A steppelt huzat, microfiber anyagból készült, mely nagyon puha és kényelmes. Minden éjjel kényezteti minden porcikánkat ez a garnitúra, hiszen olyan kényelmes hatást ad neki ez a steppelt microfiber fedés, ami eddig csak álom volt.

A töltőanyaga egy rendkívül kényelmes szilikongolyós töltetű párna, mely olyan kényelemben részesíti használóját, amiről eddig nem is tudott. Ha kipróbálod ezt a töltőanyagot, nem fogsz majd máson aludni, hiszen ez mindig kényelmes és friss érzetet nyújt. Ennek a töltőanyagnak a nagy előnye a régi tipusú töltetekket ellentétben ez nem lapul le, még akkor sem ha nagyon sokat használják. Így akár, panzióba, hotelekbe, szállodákba, kórházakba tökéletes választás, hiszen ezeken a helyeken fokozottan ügyelni kell a kényelemre.

Csak egy éjjelt kell ebben a microfiber paplan - párna szettben töltened és biztos lehetsz abban, hogy semmi mást nem akarsz majd használni éjjelente, az alváshoz. Kényelem, minőség és egyszerűség, ezek kellen egy jó paplan  - párna garnitrához! Ebben a szettben megtalálod amit keresel!