Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Jó minőségű frottír törölközők szállodák, wellness központok, vendéglátók részére is!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.08.10 10:06

Egy törölköző akkor jó, ha jó nedvszívó képességű és finom, puha tapintású. Add meg vendégeidnek, ami jár nekik és szerezz be pihe-puha frottír törölközőt.

A zuhany alól kiszállva rögtön magunkra vesszük a törölközőt. Akkor jó érzés megtörölközni vele, ha bőrünknek finom érintést ad és ha nem dörzsöli szét felpuhult bőrünket, hanem kellemesen, simogatóan felitatja róla a vizet. Ha egy szállodában töltünk néhány napot, ott is jó érzés, ha egy lágy, selymes törölközővel fogadnak bennünket, aminek frissen mosott, jó illata van. Talán nem is gondoljuk, de tudatalattink ezeket az emlékeket szépen mélyen elraktározza és az ilyen, apróságoknak tűnő, ámde lényeges momentumok alapján fogunk visszaemlékezni az ott töltött pillanatokra. Ezek a dolgok határozzák meg, mennyire éreztük magunkat otthonosan egy szállodában. Ha olyan ágynemű fogad minket, ami kényelmetlen, kellemetlen az illata, ha nem tiszta a fürdőszoba, hajszálak vannak mindenhol, nem lesznek jó emlékeink a helyről. Legalább egy öblítő illatú, pihe-puha törölközővel és megfelelő tisztasággal, friss ágyneművel kedveskedjünk vendégeinknek, ha már minket választottak.

Webáruházunkból sokféle színű törölköző közül is rendelhetsz. A szálloda, vendéglátó egység stílusához, hangulatához színben illő frottír törölközőt válassz, hogy maximális legyen az összhatás. Kétféle méretű frottír törölköző van. A kisebb méret 50 x 100 cm, amelyet kéztörlőnek ajánlunk, illetve a nagyobb méret a 70 x 140 cm-es fürdőszobai törölköző.  Legtöbb esetben azonban 1-1 méretű, 2 db törölközővel szokták a szállodák fogadni a vendégeket.

Lehet bármilyen luxus szálloda vagy wellness központ 4 vagy 5 csillaggal is akár, ha gyenge minőségű törölközővel találkozunk a szobában, akkor bizony meglesz a véleményünk a helyről. Ami persze nem pozitív irányba fogja a görbét ferdíteni. Webshopunkban kizárólag első osztályú, magas minőségű, magyar gyártású frottír törölközőket kínálunk, amelyek mindenki igényét ki fogják elégíteni és nem lesz rájuk panasz egyik vendég felől sem.

Válassz pink színű frottír törölközőt, ha szállodád egy fiatalos, vidám hangulatú atmoszférával büszkélkedik. Vagy klasszikus fehér színű frottír törölközőt, amely mindig tisztaságot, frissességet áraszt. A fehér törölköző mindig, mindenhol harmóniát teremt, és azt sugallja, hogy itt bizony ügyelnek a tisztaságra.

Vendéglátóhelyek, szállodák, wellness központok, panziók, stb. mindenkit megillet egy jó minőségű törölköző készlet. Rendelj tőlünk akár csupán 1 darabot, akár pedig nagyobb mennyiséget is.