Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Vajon jó nedvszívó e a frottír törölköző?

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.04.28 14:35
Vajon jó nedvszívó e a frottír törölköző?

A minőségi frottír törölközők 100% pamut természetes anyagból készülnek, amelyek kellemes tapintásúak, nagyon puhák. Egyfalas és kétfalas frottír anyag.

 

A minőségi frottír törölközők 100% pamut természetes anyagból készülnek, a pamut pedig a gyapot növény előállításával kerül elénk. A tiszta, minőségi pamut anyag mindig kellemes tapintású és nagyon puha. A törölközők és köntösök legtökéletesebb anyaga mindig 100% pamut frottír, ezzel nem árt tisztában lenni, ha ragaszkodunk a minőségi termékekhez a fürdőszobában is.

Ha a minőségi frottír törölköző mellett teszed le a voksod, nem érhet csalódás. A jó minőségű frottír törölköző lehet bármilyen élénk színű, egy speciális hőkezelési folyamaton átesett tulajdonsága miatt nem fogja a színét engedni a mosásnál.

Az egyfalas és a kétfalas frottír, nyírt frottír kifejezések.

Az egyfalas frottír anyag csak az egyik oldalára kerülnek hurkok, a másik oldala hagyományos pamut anyagú marad, hurkos kikészítés nélkül. Az egyfalas frottír egy olcsóbb, megfizethetőbb típus, a kétfalas frottír anyaggal szemben. Utóbbi már mindkét oldalán hurkolt, puha, vastag, kellemes tapintású, jó nedvszívó anyag. A nyírt frottír a frottír törölközők királynője. Magas minőségű és drága kelme az ilyen. Mindkét oldala vastag, hurkolt szövéssel készül, amit egy nyírógéppel rövidre vágnak. Ez kinézetre is csodaszép, tapintása pedig igazi élmény.

Az egyfalas frottír anyag általánosan akkor jó minőségű, ha 220-240 gramm/m2, a duplafalú frottír anyag pedig 330-450 gramm/m2 vastagságúak.

Egy szép frottír törölköző látványa a fürdőszobába csábít. A gyermekek is nagyobb örömmel mennek fürdeni, ha a végén az érzékeny bőrük egy pihe-puha frottír törölközővel érintkezik. Hidd el, tudom, hogy mennyire elvehető a gyerekek kedve a fürdéstől azzal, hogy egy durva törölközés van a végén.

A 100% pamut frottír törölköző nem csak otthon, hanem a strandolás során is jó szolgálatot tesz felnőtteknek és gyermekeknek is. Egy jó minőségű frottír törölköző vásárlása hamar megtérül. Hosszú évekig használható anélkül, hogy ronggyá nyúlna és kifakulna. Egy igazi frottír törölközőbe élmény megtörölközni zuhanyzás után. A kényelem ne legyen kompromisszumképes. Mindenki megérdemli azt, hogy minőségi dolgokkal vegye körbe magát. Ugyanez érvényes a törölköző esetében is. Egy kelme, ami a bőrünkkel érintkezik, nem lehet akármilyen. A 100% pamut frottír törölköző jó választás.

Frottír törölközőink méretei jelenleg:

  • 50 x 100 cm
  • 70 x 140 cm

Csodaszép színek rendelhetőek, amelyek folyamatosan megújulnak, a változó divattrendek és igények szerint. Manapság kedvelt szín a szürke, a türkiz és a sárga is.