Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Trendi ágytakarók, amelyek ágyad fénypontja lehet

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 23:08

Trendi ágytakarók, amelyek ágyad fénypontja lehet

Milyen anyagból legyen az ágytakarónk? Milyen színvilágba öltözzön az ágytakaró? Hogyan fog bele simulni otthonunk hangulatába?

Ezeket a kérdéseket, jó átgondolni és letisztázni magunkban mielőtt ágytakarót vásárolunk. Jó azt is megnézni, hogy inkább a modern minták, vagy a klasszikus minták fekszenek Nekünk jobban.A hangulatunkhoz is fontos, hogy passzoljon az ágytakarónk, illetve a stílusunkhoz is.  Jelenleg a bézs alappal gyártott ágytakarók a legdivatosabbak, különbözőz hímzett mintákkal. Könnyen kezelhető, kevés vasalást igénylő anyagból készülnek.

Az ágytakarón lévő hímzett mintázat, lehet a bézsnek valamely árnyalata, vagy akár sötét arany szín, se akár a merészebb bordó, zöld is.  A mintázat színe, jó ha bútorunk színével megegyező vagy nagyon hasonlít hozzá. Így kiemeli illetve beilleszti a lakásunk harmóniájába az ágytakarót.

Az ágytakaró méretezése általában 3-4 méretű lehet:  150x200cm, 175x200cm, 200x240cm, és 240x240cm.  Így könnyen ki tudjuk választani az ágyunk méretének megfelelő ágytakarót.

Ismét kezdi reneszánszát élni a párnahuzattal együtt készülő ágytakaró is.  Itt jelenleg a gyártók az erősebb alapszíneket részesítik előtérbe. Például a bordó, zöld, lila, csoki-barna színekből lehet válogatni. Vasalást egyáltalán nem igényelnek ezek az ágytakarók.

Ár szempontjából kedvezőek, így akár több féle színből is lehet vásárolni. Webáruházunkban gyors kiszállítással, rövid határidőre kézbesítjük a csomagot.